"МастерШеф" 14 сезон: коли та де дивитись 10 випуск від 26.10.2024

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 14 сезон, фото
Євген Клопотенко завітає на кухню "МастерШеф". Фото: пресслужба СТБ

Чи зможуть аматори забути образи заради перемоги

Секрету немає в тому, що суперництво й конфлікти можуть служити поштовхом для розвитку. Важливо, щоб шеф умів знаходити спільну мову та вибудовувати стосунки між своїми підлеглими. Кухарям не варто відволікатися ні на друзів, ні на ворогів. Та чи зможуть учасники побороти свої емоції? Дізнайтесь в новому 10 випуску 14 сезону "МастерШеф".

Головний скандал сезону між аматорами розгорівся між Крістіною та Владиславом. Тепер настав час перевірити, чи готові учасники забути про образи заради того, щоб приготувати дійсно вартісну страву. Судді об'єднають у пари двох суперників, щоб перевірити їхній професіоналізм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Крім того, до проєкту завітають відомі шеф-кухарі, що активно популяризують українську кухню у світ. Це Євген Клопотенко та Алекс Якутов.

Як завершиться цей емоційний тиждень? Чи зможуть учасники залишити старі образи позаду? І до чого призведе суперництво Євгена та Алекса? Дізнаємось вже зовсім скоро!

Дивіться 10 випуск 14 сезону "МастерШеф" 26 жовтня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Григорій Решетник розповів, що думає про Олександра Терена. Ведучий "Холостяка" не стримав емоцій.