Вся правда про реаліті: учасниця "Міняю жінку" розповіла про свій досвід зйомок у популярному шоу

Міняю жінку
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Учасниця шоу Міняю жінку, фото
Як Світлана Михальчук переконала чоловіка знятися у реаліті. Фото: instagram.com/happy_and_lam

Учасниця шоу "Міняю жінку" поділилася, як їй вдалося переконати чоловіка взяти участь у програмі

Світлана Михальчук, яка взяла участь у фінальному випуску 16 сезону шоу "Міняю жінку" на каналі 1+1 Україна, поділилася своїми враженнями від участі в проєкті. Вона розповіла, як вмовила свого чоловіка взяти участь у цій історії, а також пояснила, чи підтримує контакт із сім'єю Олени Янченко.

У новому епізоді сім'ї, що обмінялися на тиждень, мали зовсім різні підходи до виховання дітей, управління фінансами та стилю життя. Ліберальна мама Світлана принесла "творчий хаос" у родину вчительки Янченко, тоді як Олена спробувала внести зміни у виховання дітей у сім'ї Михальчуків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтерв'ю для "1+1" Світлана зізналася, що наразі вона не підтримує тісного зв’язку з родиною Олени, лише інколи спілкується. За її словами, участь у шоу суттєво вплинула на їхнє сімейне життя. Зокрема, чоловік Світлани став більше допомагати по дому і приділяти увагу їй.

Стосунки з сім'єю ми не підтримуємо, але з Машею я періодично спілкуюсь. Після закінчення проєкту ми спілкувалися частіше, але зараз лише час від часу. Ставлення чоловіка до мене також змінилося. Оскільки я тепер працюю на додатковій роботі, мій коханий Саша почав приділяти час побуту, щоправда, частково. Він може іноді приготувати вечерю. А ще він двічі закинув своє прання у пральну машину,
— розповіла вона.

Світлана також зізналась, як їй вдалося вмовити чоловіка Олександра взяти участь у шоу "Міняю жінку". Спочатку чоловік був проти, але після тривалої розмови та пояснень, змінив свою думку:

Коли я заповнила анкету на сайті, то навіть не сподівалася, що мене помітять. Чоловіку зізналася не одразу. Після довгої розмови та численних пояснень, що для мене це дуже важливо, він нарешті дав згоду на участь у проєкті і сказав: "Роблю це виключно тому, що люблю тебе".

Нагадаємо, реаліті-шоу "Міняю жінку" виходить щоп'ятниці на каналі 1+1 Україна. Цього тижня буде показано вже 6 випуск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Олександр Терен зізнався, чи вдалося йому знайти кохання на "Холостяку". Дізнайтесь, чи вільне зараз серце цього чоловіка.