Оксамитовий персик. Інститут Pantone визначив головний колір 2024 року

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модники готуйтесь! Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2024 року. Що за відтінок відображає прийдешній рік? Розповідаємо далі!

Pantone визначили колір 2024 року. Головним кольором став PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, або персиковий пухнастик. Про це інститут кольору повідомив у своїх соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У дописі компанії йдеться про те, що цей оксамитовий ніжний персик збагачує розум, тіло і серце. А виконавча директорка Інституту кольору Pantone Леатрис Айземан пояснила вибір, зауваживши, що цей відтінок випромінює тепло та сучасну елегантність.

Відтінок, який резонує зі співчуттям, пропонує тактильні обійми та без зусиль поєднує молодість із вічністю,

— говорять в компанії.

Оксамитовий ніжний персик. Інститут кольору Pantone визначив головний колір 2024 року - фото №1

Нагадаємо, що інститут кольору ще з 2000-го Pantone традиційно обирає головний колір року. У 2022 році компанія висловила підтримку Україні та вибрала кольором року відтінки українського прапора. Цікаво, що процес вибору кольору року включає ретельний аналіз тенденцій, а також врахування нових технологій, матеріалів, текстур і ефектів платформ соціальних мереж. Крім того, вплив на вибір можуть справляти події, які привертають увагу всього світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми писали про те, що зірка "Бріджертонів" знялась для відомого глянцю у сукні від українського бренду. Ця краса коштує 48.000 грн.