"Не бачу себе у його піснях": модель Саша Кугат заспівала в дуеті з Wellboy, а потім розкритикувала творчість артиста

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Саша Кугат, фото
Модель та співачка Саша Кугат. Фото: пресслужба

Дивіться, як Саша Кугат вирішила підкорити шоу "Неймовірні дуети"

Шоу "Неймовірні дуети" у розпалі. Нещодавно глядачів проєкту підкорював музикант та актор Давид Стеблюк, а тепер на сцену вийшла модель Олександра Кугат. Дівчина заспівала зі своїм наставнику Wellboy, однак не зовсім позитивно відгукнулась про його музику.

Олександра Кугат близько 10 років працювала моделлю, ставши відомою завдяки участі у двох сезонах модельного реаліті на Новому каналі. Але музика завжди була її справжньою пристрастю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після початку повномасштабної війни вона вирішила повністю присвятити себе музиці. Виступаючи під псевдонімом Kugatessa, вона презентувала свій перший музичний проєкт у лютому.

Тепер, у віці 29 років, Саша бере участь у шоу "Неймовірні дуети", яке виходить щосереди о 20:00 на Новому каналі. Їй потрібно було продемонструвати свої музичні таланти експертам та наставнику Wellboy.

Саша Кугат на шоу Неймовірні дуети, фото
Від модельного подіуму до музичного Олімпу. Фото: пресслужба
Kugatessa — дуже крута. Я давно хотів попрацювати з нею, тому що вже на кастингу побачив у ній зірковий потенціал. Її стиль і музика виділяються. Хоча я розумів, що ми дуже різні. Вона — міська божевільна, а я простий хлопець з села. Це і стало нашою фішкою під час виступу. До речі, я часто танцював з дівчатами в кліпах і завжди помічав, як це цікаво виглядає. Тому був певен, що наш номер буде успішним,
— р озповідає Wellboy.

Більшість пісень Саші присвячені темі розбитого серця. Її особисті переживання надихнули її на створення музики.

У моїх піснях кожне слово пройшло через біль. Я маю "талант" вибирати чоловіків, які завдають болю та зраджують. Часто те, що було цінним у стосунках, згодом ставало негативом. Найбільше боліло, коли колишній почав критикувати мою музику. Це справді зачепило. Критикуйте що завгодно, але не музику, це я не можу сприймати спокійно. Мені знадобився час, щоб усвідомити, що я на правильному шляху,
— відверто розповідає Саша.
Саша Кугат та Wellboy, фото
Саша Кугат та Wellboy вражають на "Неймовірних дуетах". Фото: пресслужба

Участь у шоу стала великим викликом для Саші, адже їй довелося співати про свої емоції перед широкою аудиторією та вимогливими суддями. Для виступу вона обрала не власну пісню. А ще розповіла, що не розділяє творчість свого наставника:

У нас з Антоном (Wellboy) дуже різна музика. Я не бачу себе у його піснях, так само як його в моїх. Тому я обрала композицію Lama, яку дуже любила в дитинстві. І навіть зараз вона звучить свіжіше, ніж багато сучасних пісень. Після виступу я була шокована власною сміливістю. Я готова на все, адже прийшла перемагати. Після участі у "Топ-моделі по-українськи" мені вже нічого не страшно. Тепер нехай інші бояться мене!

Також за місце в суперфіналі змагався ще один підопічний Wellboy — Андрій Янкощук, проте Сашин виступ сподобався більшості членів журі. Вона вийде на сцену з Wellboy у грандфіналі шоу, який відбудеться 16 жовтня наживо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ви вже чули, що Сергій Жадан став частиною "Холостяка"? Дізнайтесь, які ще секрети ховає 13-й сезон романтичного проєкту.