Романтика на тлі війни: стало відомо, коли вийде 13 сезон шоу "Холостяк"

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Холостяк 13 сезон, фото
Олександр Терен. Фото: instagram.com/holostyakstb

13 сезон шоу "Холостяк" з українським героєм вийде на екрани вже цієї осені

Схоже, зйомки нового сезону "Холостяк" вже закінчились, або наближаються завершення. Адже раніше Олександр Терен розповів, що встиг познайомити рідних з фіналістками проєкту. Та коли ж чекати прем’єру 13 сезону найромантичнішого шоу країни? Розповідаємо в цьому матеріалі!

Цієї осені на нас чекає прем'єра 13 сезону романтичного шоу "Холостяк". У новому сезоні головним героєм стане український військовий та ветеран Олександр Будько з позивним "Терен", який втратив на фронті обидві ноги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Творці шоу та й сам Терен не перестають інтригувати шанувальників різноманітними деталями нового сезону. Тож, багатьох поціновувачів шоу "Холостяк" цікавить питання: коли вийде 13 сезон?

Поки офіційної відповіді на це питання немає. Ведучий шоу Григорій Решетнік зізнається, що прем'єра 13 сезону "Холостяк" може відбутися вже у листопаді. Однак точна дата виходу романтичного проєкту поки що не відома.

Холостяк 13, відома дата виходу шоу
13 сезон "Холостяка" вийде в листопаді. Скриншот з інстаграму Григорія Решетника

Що ж стосується нового сезону "Холостяка", то Григорій Решетнік розповів, що він буде дуже захопливим та емоційним. Ведучий згадав, що перша вечірка тривала цілих 30-35 годин!

Решетник також додав, що продюсери довго вагалися, чи варто знімати шоу під час великої війни. Крім того, він спростував чутки про існування сценарію на проєкті, зазначивши, що всі пари після шоу продовжують свої стосунки, хоча деякі тривають довше, а інші — менше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак на критику Григорій Решетнік теж нарвався. Через його нещодавній пост, присвячений "Холостяку", обурилось чимало українців. Дізнайтесь, що так сильно їх розлютило.