"Ви серйозно?": Олександра Терена "закидали" порадами про стосунки, з якими він явно не погодився

Холостяк-13
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен зізнався, чи очікує від коханої хатніх обовʼязків
Олександр Терен. Фото instagram.comtsvit_terenu

Головний герой нового сезону "Холостяк" публічно виступив проти побутових стереотипів

Головний герой популярного шоу "Холостяк", дата премʼєри якого вже відома, та ветеран війни Олександр Терен, відомий також як Олександр Будько, звернувся до своїх підписників в Instagram з обговоренням побутових питань. Він запитав у підписників, як поєднувати бажання смачно поїсти з небажанням готувати.

Коментарі не змусили себе чекати, і багато хто почав рекомендувати, аби за харчуванням Олександра мала слідкувати його кохана. Однак Олександр не залишив це без уваги та досить різко відповів на поради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Він виступив проти гендерних стереотипів, зазначивши, що не очікує від своєї дівчини обов'язкового виконання домашніх обов'язків, зокрема готування. Олександр пояснив, що для нього важливіше підтримка та взаєморозуміння у стосунках, а не побутові ролі. Проте додав, що був би радий, якби його дівчина готувала щось смачне для них обох, але це зовсім не вимога.

Здивувала велика кількість смс від жінок, що треба, щоб дівчина/дружина готувала. Ви серйозно? Дівчина взагалі-то для любові, а не для плити. Це має бути бажанням, а не обов’язком. Хоча класно, коли зранку дівчина поруч і вже готовий сніданок,
— зазначив Олександр Терен.
Олександр Терен розвінчав міфи про домашній побут
Олександр Терен. Фото: instagram.com/tsvit_terenu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно "Холостяк" Олександр Терен зізнався, чи важко йому ховати свою нову дівчину після фіналу шоу. Адже наразі шанувальники проєкту допитуються в Олександра про його можливу кохану.