Можна закривати сезон. "Клавдія Петрівна" підкорила серце Олександра Терена на Холостяку (ВІДЕО)

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен, фото
Глядачі впевнені, що ця дівчина підкорила серце Олександра. Фото: пресслужба СТБ

В анонсі шоу показали зустріч Олександра з білявкою, яка, схоже, має всі шанси стати переможницею цього сезону

Поки глядачі з нетерпінням чекають на прем’єру 13 сезону "Холостяка", творці шоу продовжують підігрівати інтерес. Днями вони показали романтичну зустріч Олександра Терена з дуже цікавою дівчиною.

З кожним днем інтерес до нового сезону зростає завдяки зусиллям команди проєкту. Цього разу в мережі активно обговорюють новий анонс з однією з учасниць, яка дуже схоже на виконавицю Клавдію Петрівну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У відео показано дівчину в елегантній довгій білій сукні з розрізом і корсетом, прикрашену великою трояндою на грудях. Її волосся зібране в пучок, а образ завершують довгі сережки. В анонсі вона зізнається: "Останній раз я одягала сукню дуже давно".

Холостяк 13, фото
Учасниця-хірургиня, яку раніше сплутали з Клавдією Петрівною, вразила глядачів. Скриншот

Як з’ясувалося, ця дівчина — не Клавдія Петрівна. Адже коли СТБ вперше "засвітили" учасниць 13 сезону "Холостяк" чимало глядачів сплутали її зі співачкою, через що почали навіть обурюватись.

Виявляється, красуня-білявка працює хірургинею і рятує життя, в тому числі військовим. Вона зізнається Терену, що прийшла на шоу саме заради нього. А у відповідь Сашко скаже, що їхня зустріч може стати початком чогось особливого.

До речі, користувачі в мережі активно обговорюють цей анонс. Хтось стішився, що ця дівчина — не Клавдія Петрівна. Інші в захваті через "хімію", яку важко не помітити між Тереном та учасницею."О, ну як мінімум одна дівчина добра та людяна, можна трошки видихнути) Бо в минулих сезонах було багато трешових кадрів, а тут хочеться бачити тільки найдобріших та найщиріших, поруч із найкращим холостяком!"; "Вони навіть підходять і схожі"; "Ну хоча б губи не більше за обличчя"; "Можна закривати сезон"... Схоже, що глядачі вже визначили свою фаворитку, але подивимося, що буде далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що "Холостяк" Олександр Терен зізнався, чи важко йому ховати свою нову дівчину після фіналу шоу. Вже не терпиться побачити цю красуню!