Ці три молитви має прочитати кожен на День Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Вони творять чудеса!

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії 2024, фото
Молитви на День Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Фото: ШІ для Хочу!

Зібрали найсильніші молитви до святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

Сьогодні, 17 вересня, в церковному календарі можна знайти велике релігійне свято — День мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Спеціально для вас ми зібрали головні молитви до святих, які варто прочитати в цей день кожному. Вони мають неймовірну силу!

У день Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії віряни вшановують пам'ять чотирьох юних мучениць, які віддали життя за віру в Ісуса Христа, а також їхню матір, яка після їхньої страти провела три дні на їх могилах у молитвах і смутку, після чого померла. Як правильно молитися у день пам'яті Віри, Надії, Любові, щоб досягти щастя, порятунку та захисту?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вважається, що молитви, виголошені у цей день, мають особливу силу. Важливо молитися з глибокою вірою і від чистого серця. У цей день люди звертаються до Бога з проханнями про здоров’я, народження дітей, допомогу в сімейних справах та вирішення життєвих труднощів. Ось три найсильніші молитви до святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії!

Головна молитва до Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

Торжествує Церква первородних, і звеселиться сприймаючи матір про чадех веселящуюся, яже яко мудрості тезоіменітая троїстим богословським чеснотам рівна породи. Тия з мудрими дівами дивиться Нареченому Богу Слову, з нею і ми духовно в пам'яті їх звеселимося, кажучи: Трійці поборниці, Віро, Любове і Надіє, у вірі, любові і надії стверджуйте нас. Амінь!

Молитва за захист та спасіння до Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

О, святі і достохвальні мучениці Віро, Надіє і Любове і мужніх дочок мудра мати Софіє, до вас нині звертаємося зі щирою молитвою; бо хто може заступатися за нас перед Господом, якщо не віра, надія і любов, ці три наріжні чесноти, образ яких ви на собі показали!

Вблагайте Господа, щоб Він покрив нас Своєю невимовною благодаттю в скорботах і напастях, спас і зберіг як благий і чоловіколюбець.

Його славу, як незаходиме сонце, нині бачачи, допомагайте і нам у наших смиренних молитвах, щоб простив Господь Бог наші гріхи і беззаконня і щоб помилував нас грішних і недостойних заради Його щедрот.

Моліть же за нас, святі мyчениці, Господа нашого Ісуса Христа, Йому ж славу возсилаємо, з безначальним Його Отцем і Пресвятим, і благим, і жuвотворчим Духом нині, і повсякчас, і навіки-віків.

Амінь.

Сильна молитва до Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

О, святі мучениці Віро, Надіє, Любове і мати ваша Софіє! Молимося вам із покірним серцем і чистими думками. Ви постраждали за святу віру, за любов до Христа і своїм прикладом зміцнили багатьох у вірі.

Молитвами вашими даруйте нам, рабам Божим, мудрість та терпіння, зміцніть нас у вірі, надії та любові до Господа. Дайте нам сили долати труднощі, як ви мужньо долали свої страждання, щоб у випробуваннях земного життя ми залишалися вірними Христу.

О, святі мучениці, захистіть нас від бід та спокус, зціліть наші душі й тіла, укріпіть наші сім'ї в злагоді та мирі. Просимо вас, моліть Господа нашого за наш порятунок і направляйте нас на шлях праведний.

Молитвами вашими просимо милосердя й благодаті від Господа Бога нашого, щоб і ми колись досягли вічної радості у Царстві Небесному.

Амінь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, коли має бути Осіннє рівнодення 2024. Ми розповіли про містичну дату вересня, яка може змінити долю.