Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 липня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: pixabay.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 8 по 12 липня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 8 по 12 липня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 8 липня: реп-мюзикл "Ти [Романтика]"

Реп-мюзикл Ти Романтика, фото
Фото: соцмережі

Тиждень починаємо з мистецтва, а саме — з вистави, про яку писали BBC, Forbes та Vogue. Тут слова будуть зайвими. Треба йти та дивитись!

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 8 липня, 18:30

Куди піти в Києві 9 липня: виставка "Закарпатська школа живопису"

Виставка Закарпатська школа живопису, фото
Фото: kyivmaps.com

В столиці відкрила свої двері виставка "Закарпатська школа живопису". Тут зібрано понад сто творів закарпатських митців різних поколінь дають уявлення про феноменальне явище в українському мистецтві — Закарпатський Барбізон.

ДЕ? вулиця Терещенківська, 9

КОЛИ? 9 липня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 10 липня: опера "На русалчин Великдень"

Опера На русалчин Великдень, фото
Фото: facebook.com/operetta.kiev1

В основі цієї вистави лежить лірико-фантастична опера відомого композитора Миколи Леонтовича за сюжетом Бориса Грінченка. Дійство відбувається напередодні Трійці — у русалчин Великдень. Козак блукає влітку по берегу Дніпра й бачить русалок, що гріються під срібними променями місяця. Вони хочуть затягти його під воду, але наймолодша русалонька рятує хлопця…

ДЕ? вулиця Велика Васильківська, 53/3

КОЛИ? 10 липня, 18:00

Куди піти в Києві 11 липня: мультимедійний проєкт "Танець у зоні війни?"

На цій виставці сучасний танець постає як потужне мистецьке явище, що розвивається в Україні під час війни в найнесподіваніший спосіб. Також в рамках події відбуватимуться заходи публічної програми, зокрема круглі столи із фахівцями, тілесні практики у залах музею та авторські екскурсії митців.

ДЕ? вулиця Михайла Грушевського, 6

КОЛИ? 11 липня, 18:30-20:00

Куди піти в Києві 12 липня: Atlas United 2024

Найбільший фестиваль країни повертається! Подія збере на одній сцені таких артистів, як BoomBox, Жадан і Собаки, Artem Pivovarov, Владимир Дантес, КУРГАН & AGREGAT та ще багатьох зірок. А ще разом з відвідувачами організатори ставлять ціль зібрати 100 000 000 грн для армії.

ДЕ? проспект Степана Бандери, 34В

КОЛИ? 12 липня, 12:00-22:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні фільми липня. Нарешті побачимо на великих екранах нового "Дедпула" та ураганний блокбастер "Смерчі" з бюджетом в $200 млн!