Чоловіки теж люблять вухами: що сказати коханому, щоб він «розтанув» і закохався у вас ще сильніше

Психологія
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Компліменти і приємні слова чоловікам
Що сказати коханому, щоб зміцнити ваш емоційний зв'язок. Фото: freepik.com

Не тільки жінки «люблять вухами – чоловіки теж не проти почути приємні слова і компліменти. Кажіть коханому ці фрази частіше, і він навіки буде тільки вашим!

Вважається, що говорити приємні слова та компліменти потрібно лише жінкам. Але, повірте, чоловіки теж «люблять вухами»! Вони не проти почути ваше освідчення в коханні, визнання захоплення, похвалу на свою адресу чи звабливий комплімент. Є слова, які впливають на чоловіків особливо позитивно, а ще вони допоможуть вам зблизитися.

З їхньою допомогою можна встановити емоційний зв'язок із партнером, показати йому свою любов, мотивувати його на вчинки і навіть зміцнити стосунки – стверджує портал Zatyshok. З боку жінок це буде хитрістю, але не маніпуляцією. А чоловікові буде мега-приємно! Так що частіше говоріть ці слова та фрази коханому – і ви побачите, як зміняться ваші стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Компліменти

Ну, який чоловік не любить компліменти? Чи ви думали, що вони потрібні лише жінкам? Та ні ж бо! Всі люблять приємні слова, нехай деяких сором'язливих особистостей це і трохи бентежить. Але тільки спробуйте сказати чоловікові (навіть другу чи колезі), як він добре виглядає, який він сильний і мужній, і побачите, як він зрадіє та буквально розквітне!

Робіть акцент на зовнішності – більшість чоловіків у глибині душі дуже самолюбиві. Фліртуйте і кажіть, який він красивий і сексуальний, яке у нього підтягнуте тіло. Говоріть це тим паче, якщо чоловік займається собою та підтримує фізичну форму. Не забувайте і про душевні якості – скажіть, який він сміливий та впевнений в собі, добрий, шляхетний та розумний.

💬 Говоріть йому: «ти виглядаєш приголомшливо в цьому костюмі», «який у тебе прес!», «я обожнюю твоє волосся», «ти найкращий, добрий, щедрий…» і т.п.

Освідчення і визнання

Як часто ви хочете чути від чоловіка «Я тебе кохаю»? Щодня, чи не так? А краще – по кілька разів на день, у телефонних розмовах і особливо при зустрічі. Чоловіки ніколи не зізнаються в цьому, але вони теж хочуть постійно чути освідчення в коханні від близької людини, слова, що доводять вашу повагу до нього, захоплення та прихильність.

Нехай вони не завжди скажуть «я кохаю тебе» у відповідь (максимум – «я теж»), але не варто ображатися! Чоловіки не люблять говорити це при комусь, щоб не здатися слабкими та сентиментальними. І вам не варто демонструвати ваше кохання надто нав'язливо при сторонніх. Зробіть освідчення в коханні йому на вушко або надішліть повідомлення. Він точно відповість вам взаємністю!

💬 Говоріть йому: «я тебе люблю, ціную, поважаю, захоплююсь», «я вірю в тебе…», «мені добре з тобою», «ти робиш мене щасливою», «я хочу бути з тобою поруч завжди».

Вибачення

Жодні стосунки не обходяться без сварок. Це нормально, і навіть більше, це зміцнює пару. Але сварок не повинно бути занадто багато. Якщо назріває якийсь конфлікт, його краще вчасно нейтралізувати та звести нанівець. Навіть якщо ви вважаєте себе на всі 100% правою, спробуйте піти на поступки, згладити ситуацію, пошукати та запропонувати компроміс. Ну а якщо ви неправі, то тут вибачитись сам бог велів!

Якщо сварка вже відбулася, тим більше треба вибачатися і миритися. Нехай навіть не ви є причиною цього, але вибачитись потрібно за те, що сварка взагалі сталася, за різкі слова в пориві гніву, за образу, яку ви могли завдати. Посваритися за хвилину – легко, а ось уміння миритися відточується роками. Не бійтеся просити вибачення – це показник не слабкості, а того, що ваш чоловік дійсно вам небайдужий.

💬 Говоріть йому: «вибач, що я образила тебе», «вибач за грубі слова», «я не хотіла зробити тобі боляче», «я шкодую про сказане / те, що сталося», «давай спробуємо все налагодити».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подяка

Подяка дуже важлива у будь-яких відносинах. Ваш чоловік рідко каже вам «дякую»? Говоріть ви самі йому це частіше, і побачите, як він відгукнеться на подяку, і дякуватиме вам теж! За будь-який подарунок або букет квітів, за кошти на ваші покупки, навіть за придбання побутових предметів для вас обох ви повинні дякувати чоловікові. Йому буде дуже приємно почуватися щедрим, благородним, майже всемогутнім!

Навіть якщо говорити про нематеріальні речі, дякуйте йому за те, що він допоміг вам понести важкі сумки, купив шоколадку по дорозі додому, не забув про якусь важливу дату. Ви вважаєте, що всі ці вчинки мають бути і без ваших нагадувань та подяк, але чоловіки часто не дуже уважні. А слова подяки за будь-яку дрібницю змусять їх частіше робити вам приємне.

💬 Говоріть йому: «дякую за… підтримку, допомогу, за те, що ти поруч», і ніколи не дорікайте, якщо він купив чи зробив щось недоречне або занадто витратився.

Інтерес

Обов'язково говоріть чоловікові фрази, які демонструють ваш інтерес до нього. Розуміємо, вам може бути прикро, що він в свою чергу мало цікавиться вашими справами, думками та почуттями. Але, повірте, якщо ви проявлятимете щирий інтерес, це змусить і його зацікавитися вами. Або, розпочавши розмову з питання, що він робив сьогодні, ви зможете розповісти і про свій день теж.

Такі фрази та щира зацікавленість в ньому дозволяють налагодити зв'язок. А ще це дасть більш докладну інформацію про чоловіка, особливо якщо ваші стосунки ще не увійшли до серйозної стадії, або ви в чомусь сумніваєтеся. А обговорення дня, що минув, з чоловіком чи хлопцем – чудова традиція для спільних вечорів, яка зблизить вас ще більше.

💬 Говоріть йому: «як пройшов твій день?», а краще – конкретніше «які новини на роботі?», «що нового ти дізнався?», «які приємні/неприємні моменти були?», «чим я можу тобі допомогти?».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бачите, це не так складно – підтримувати свого чоловіка словами. А він під усіма цими приємними фразами, як під сонцем, буквально розквітне, його почуття до вас стануть ще глибшими. Адже уміння розмовляти одне з одним зміцнює стосунки, робить їх міцнішими та стабільнішими, дозволяє краще впізнати свого партнера.