День Марії Магдалини: вітання у прозі, картинки та листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Проза і листівки з Днем Марії Магдалини
Вітання з Днем Марії Магдалини, фото: JillWellington / Хочу

Діліться найкращими вітаннями із Днем Марії Магдалини

За новоюліанським календарем День Марії Магдалини припадає на 22 липня. Віряни ідуть до храмів, аби помолитися святій. У свій час вона була вірною ученицею Ісуса Христа. Раніше ми публікували церковний календар на липень, а тепер поділимося гарними вітаннями, картинками та листівками з нагоди Дня Марії Магдалини.

Марія Магдалина була визволена Ісусом від 7 бісів. Жінка пішла за Месією, аби потім проповідувати Євангеліє. Вона була на Розп’ятті та перша побачила Воскреслого Ісуса. Магдалина шанується як свята мироносиця. Для вас — добірка найгарніших вітань з нагоди її Дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
День Марії Магдалини 2024
День Марії Магдалини, фото: Bessi / Хочу

Вітання — українською:

У День Марії Магдалини бажаю тобі віри, вірності й щастя. Нехай свята дарує тобі енергію та чисту любов. Бажаю, щоб кожен момент життя був, як мудра настанова, а кожне випробування — новим кроком до росту.

***

У цей особливий день нехай мироносиця Марія Магдалина наповнить життя світлом, ніжністю і незрівнянною благодаттю. Хай кожен момент буде сповнений радості, щастя та любові, а кожна твоя мрія нехай збувається з легкістю крил ангела. Нехай цей день стане початком нових досягнень і незабутніх пригод, а ангели завжди стоятимуть поруч, оберігаючи тебе від усього злого.

***

Вітаю з Днем Марії Магдалини! Нехай свята завжди надихає тебе на великі справи та відкриває нові горизонти. Пам'ятай, кожен день — це нова можливість для здійснення мрій. Бажаю мудрості й миру в серці!

***

З Днем мироносиці Марії Магдалини! Щиро бажаю море позитиву, щастя й радості! Нехай кожен момент життя приносить лише приємні враження, а ангели-охоронці завжди захищають від усіляких негараздів. Нехай життя буде наповнене коханням і здоров'ям, а твоя душа завжди радіє натхненню й теплу.

***

Зі святом! Бажаю тобі сьогодні найкращих подарунків від долі: безмежної любові, безлічі щасливих моментів і здійснення усіх мрій! Нехай Марія Магдалина вимолить у Бога захист, благодать і здійснення твоєї мрії. Бажаю мирного неба, радості й вірності.

***

З Днем Марії Магдалини! Нехай цей день буде наповнений світлом і теплом, щоб ти відчувала себе справжньою щасливицею. Нехай кожен твій крок супроводжується опікою мироносиці, а серце наповнюється радістю та любов'ю. Бажаю тобі бути здоровою, щасливою та задоволеною власним життям!

***

З Днем Марії Магдалини! Зичу щастя, міцного здоров'я та любові! Нехай свята завжди веде тебе до світлого майбутнього, даруючи мудрість і спокій. Нехай її молитви захистять від негараздів та допоможуть здійснити усе задумане.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Днем Марії Магдалини
День святої мироносиці Марії Магдалини, фото: congerdesign
Вітання у прозі з Днем Марії Магдалини
Вітання з Днем святої мироносиці Марії Магдалини, фото: Myriams-Fotos
Вітання у прозі з Днем Марії Магдалини — українською
Вітання у прозі з Днем мироносиці Марії Магдалини, фото: NickyPe
Проза та листівки з Днем Марії Магдалини 2024
Проза та листівки з Днем Марії Магдалини, фото: Daria-Yakovleva

Раніше ми писали, коли українці будуть відзначати Медовий Спас у 2024 році. Для вас — нові дати святкування за новоюліанським календарем.