Фінансовий гороскоп на Повню: хто збанкрутіє, і чому

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фінансовий гороскоп на Повню: хто збанкрутіє, і чому
Які знаки Зодіаку втратять гроші, і чому, фото: Freepik

Для вас — підказки, яка причина втрати коштів

Езотерики підказали причини негараздів, що будуть пов’язані із грошима. Деякі знаки Зодіаку можуть порушити фінансові енергетичні портали. Раніше ми публікували китайський гороскоп на кінець липня, а тепер розкажемо, хто може збанкрутіти.

У липні Повний Місяць буде із 20 по 22 число. У цей період втратити кошти можуть 5 знаків Зодіаку. Ідеться про Риб, Скорпіона, Водолія, Діву та Близнюків. У кожного — різна причина банкрутства чи нестачі коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби забудуть про ліміти і куплять забагато усього на початку зарплатні. В кінці місяця вони відчують, що може не вистачити і на їжу. Схожа історія може статися і зі Скорпіонами. Вони куплять дорогу річ, неправильно розрахувавши свій бюджет.

Водолії та Діви влізуть у борги. Не варто позичати комусь гроші та купувати занадто дорогі речі. Почекайте закінчення літа. Близнюкам езотерики радять не носити із собою великі гроші. Вас можуть пограбувати.

Раніше ми писали, кому пощастить у коханні на Повню. Езотерики підказали, хто більше не буде одиноким і зустріне свою долю.