"Ганяєте" пралку кілька разів підряд? Маємо для вас погані новини

Лайфхаки
868
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як не зламати пральну машинку
Прання підряд. Фото: glavred.

Не бажано запускати прання кілька разів підряд

Іноді господині не мають зайвого часу, щоб робити перерви між циклами прання. Адже білизни може накопичитися сила-силенна, а прати її вночі не завжди вдається. Але постійне прання може скоротити строк служби вашого приладу.

Перед користуванням пральною машинкою варто детально вивчити інструкцію. Там написано, що використовувати пралку кілька разів на день не передбачено для побутової техніки, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Не можна запускати кілька циклів прання на день. Це може суттєво “вдарити” по вашому гаманцю, адже з часом доведеться розщедритися на дорогий ремонт чи купівлю нової пральної машинки.

Рекомендується не прати на тиждень більше ніж 4-5 разів. Найкраще - запускати пралку лише раз на день, адже прилади, які працюють безперебійно значно частіше виходять з ладу.

Надмірне навантаження, яке відбувається під час повторного прання може призвести до перегріву деталей агрегату. У першу чергу страждає зливальний насос та нагрівальний тен. Нерідко до них у компанію приєднується двигун.

Якщо у вас є велика потреба у повторному пранні, потрібно зачекати 2-3 години. Інакше ви ризикуєте попрощатися з вашою технікою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно мити пральну машинку. Адже її потрібно очищати ретельно та регулярно.