Гірко молодим! Відомий український актор одружився в День Незалежності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
717
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Гирявець одружився, фото
Фото: пресслужба

Виконавець однієї з головних ролей серіалу Нового каналу "Голова" поділився ексклюзивними деталями з весілля та розповів про сімейні плани на майбутнє

В День Незалежності актор серіалу "Голова" на Новому каналі Дмитро Гирявець узаконив стосунки з коханою. Детальніше про весілля зірки читайте в нашому матеріалі!

Відомо, що дружиною Діми стала дівчина Ірина. Вона не зі сфери шоубізнесу та кіно, але творча та креативна, адже сама організувала свято, поки Діма весь час проводить на знімальному майданчику другого сезону "Голови".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ми почали планувати весілля, щойно я зробив пропозицію. Між заручинами і весіллям – рівно чотири місяці. Освідчився я у квітні, а розписались у серпні. Всією організацією займалась Ірчик. Вона в мене супермегакласна. Оскільки я постійно на зйомках, взяла на себе все — від найменших до найбільших деталей. Як справжня дівчинка, науявляла собі ідеальну картинку, і їй вдалося це реалізувати. Лише за місяць! Усі лаври їй,
— каже актор.
Дмитро Гирявець одружився зі своєю коханою, фото
Фото: пресслужба

На весілля до Діми Гирявця завітали колеги та вже близькі друзі з серіалу. Він зізнається, що завдяки їх присутності відчував дуже велику підтримку:

Дуже прикольно, що на розписі була присутня моя серіальна дівчина — акторка Марія Стопник. Відчувалася дуже велика підтримка. А ввечері, на святкуванні, були інші актори з "Голови": Женя Лісничий, Поліна Фролова, Іра Гришак. Це велика серіальна сім'я, яка зробила чималий внесок у позитивний настрій на весіллі. До речі, людей прийшло небагато, десь 15. Але було дуже тепло та щасливо. Це неймовірний кайф! Я не знав, що весілля може проходити саме так і з таким задоволенням. Радий, що пережив це. Сподіваюся, що це було вперше і востаннє у моєму житті (сміється).
Дмитро Гирявець і Марія Стопник, фото
Фото: пресслужба
Дмитро Гирявець зіграв весілля, фото
Фото: пресслужба

Але не лише гостями весілля Діми та Іри було дотичним до серіалу "Голова". У них були весільні келихи з особливою символікою.

У нас були келихи "Mr Голова" і "Mrs Голова". Якось я задля приколу сказав: "Тепер я — голова сім’ї". І кохана така: "Оооо, підходить, залишаємо". А в другому сезоні серіалу я ще й за сюжетом стаю головою, то це вдвічі правдиво. Оскільки Іра тепер моя законна дружина, то теж, виходить, голова!
— з усмішкою ділиться Діма.
Дмитро Гирявець зіграв весілля, фото
Фото: пресслужба

Медовий місяць пара не планує, оскільки має щільний робочий графік. Можливо, пізніше. А от про діток вони вже думають:

Існує чітке розуміння про фінансову відповідальність за малечу, тому активно працюємо над цим. Але готовність є давно. Скажу по секрету: якби Іра зараз була вагітна, я був би дуже щасливий!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Тоня Матвієнко заговорила про весілля 25-річної доньки. Українська співачка зізналася, чи обговорює з Уляною її плани на особисте життя.