Гороскоп на 24 вересня 2024 року: восени дерева вчать нас вчасно відпускати старе

Гороскоп на сьогодні
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Гороскоп на 24 вересня 2024 року для кожного знаку Зодіаку
Гороскоп на 24 вересня 2024 року, фото створене за допомогою ШІ для Хочу

Цей день буде наповнений енергією любові, росту і пробудження

24 вересня 2024 року чимало людей вважають “дзеркальною датою”. Проте це не правильно, адже число 24 має в основі 6 (2 + 4), а рік 2024 скорочується не як “24”, а як 2 + 0 + 2 + 4 = 8. Відповідно, 6 і 8 мають різні енергії. Саме сьогодні головна кармічна задача людей — прийняти рішення щодо стосунків, яке складно визнати. Отож, якщо біля вас хороша пара, і ви досі не одружені — час зробити перший крок. Якщо біля вас людина, яка не поважає вас і порушує особисті кордони — час розставити межі та крапки. В іншому випадку отримаєте ще складніші кармічні уроки, що торкнуться вашого серця.

Про те, що цей день, 24 вересня, приготував для вашого знаку Зодіаку, ви можете дізнатись далі в нашому матеріалі. Щоденний гороскоп від Хочу! розповість, чого чекати від цієї доби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Гороскоп на сьогодні

Овен

Сьогодні присвятіть час своїй сім’ї. Побудьте наодинці з коханою людиною, влаштуйте романтичний сюрприз. Ввечері корисно прогулятися на свіжому повітрі.

Телець

Час розслабитися та увійти в свій ресурс. Це допоможе подолати сумніви, страхи і невпевненість у собі. Біля вас надійні люди, тому будьте собою і не приховуйте своїх почуттів.

Близнюки

Час навчитися висловлювати свої емоції та бажання. І сьогодні — найкращий для цього період. Якщо вас ображають, розставте особисті кордони.

Рак

Цей день бездоганно підходить для шопінгу. Купіть речі, які вам потрібні, а решту відкладіть для інвестицій. Сьогодні корисно займатися творчістю.

Лев

Не переживайте через негаразди на роботі, вони скоро минуть. Займіться самовдосконаленням. Почитайте книгу, відвідайте майстер-клас, запишіться на курс підвищення кваліфікації.

Діва

Сьогодні подбайте про своє фізичне здоров’я. Час покинути шкідливі звички раз і назавжди. Їжте більше фруктів та овочів. Відмовтеся від мучного та цукру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Цей день принесе натхнення, мотивацію та романтику. Займайтеся творчістю і робіть генеральне прибирання. Ввечері відпочиньте і побалуйте себе чимось смачненьким.

Скорпіон

Сьогодні варто подумати про свій психологічний стан. Ваші сумніви та дорікання у свій бік можуть призвести до проблем зі здоров’ям. Аби тіло було сильним, його потрібно поважати і берегти.

Стрілець

Сьогодні буде багато цікавих зустрічей та приємних вражень. Сміливо знайомтеся із людьми, обмінюйтеся контактами і діліться позитивними емоціями. Ввечері подивіться смішний фільм.

Козоріг

Цей день принесе хороші новини, які подарують гарний настрій. Завершіть справу, яку почали, якомога швидше. Ввечері присвятіть свій час коханій людині.

Водолій

Якщо у вас почалися проблеми із грошима, не переживайте. Ви заблокували енергетичні канали фінансів самі, отож самим доведеться їх і розблоковувати. Почніть із генерального прибирання, викиньте старі речі та перестаньте на собі економити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Сьогодні прекрасний час, аби побалувати себе чимось новеньким. Купіть собі одяг, який мріяли, змініть імідж. Кінець дня присвятіть відпочинку із друзями.

Також не пропустіть наш гороскоп на вересень 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь свій астрологічний прогноз на перший місяць осені.