Грандіозна схема обману: як у Мілані дурять довірливих туристів

Відпочинок і подорожі
648
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Великий обман по-міланські
Обман туристів у Мілані. Фото: turpravda.com

Здійснюючи подорож в інші країни туристам радять бути обережними

Туристи - народ довірливий, тому на відпочинку варто бути насторожі і не вірити всьому, що вам пропонують. Адже це може закінчитися зіпсованим настроєм і втратою грошей.

У кожній країні є свої популярні схеми шахрайства, які мають на меті “розвести” туристів на гроші. Яким способом збагатитися на довірі туристів користуються у Мілані, розповідає dip.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Блогер Люк Мартінез, який часто подорожує різними країнами нещодавно натрапив на шахрайську популярну схему виманювання грошей у туристів. Він поділився своїм досвідом, щоб застерегти людей, які будуть відпочивати у Мілані.

Обман відбувся на одній із найлюдніших площ італійського міста, на якій завжди багато голубів. Це досить поширена та популярна локація для фотографування. До нього підійшов місцевий мешканець і запропонував зробити гарне професійне фото за 3 євро.

Фотограф зробив кілька фото замість однієї та зажадав оплатити всі знімки. Проте тіктокер сказав, що має лише 3 євро. На що фотограф почав обурюватися і лаятися, а після суперечки пішов геть.

Мартінез попереджає бути пильними та не вдаватися до послуг вуличних фотографів, якщо не хочете розлучитися із зайвими грошима та залишитися з купою однакових та непотрібних знімків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як користуються довірливістю українців у Туреччині. Тому будьте пильними і перевіряйте усе двічі.