Григорій Решетнік став ведучим шкільного свята своїх синів, які навчатимуться з дітьми відомого артиста (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
724
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Григорій Решетнік показав синів-школярів
Григорій Решетнік з дружиною та синами. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Навіть 3-річний Сашко більше не схотів ходити у садочок, тому разом з братами пішов навчатися у школі

Григорій та Христина Решетніки доєдналися до знаменитостей, які показали зворушливі моменти зі шкільного свята своїх дітей. Цього року у школі навчатиметься не тільки їх старший син, а й середній та навіть молодший. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Григорій Решетнік повідомив, що цього року усі його три сини пішли до школи. 11-річний Іван перейшов до 5 класу, а 7-річний Дмитро став першокласником. Ба більше, навіть наймолодший Олександр, якому всього 3 роки, виявив бажання піти у школу разом зі старшими братами. Та поки хлопчик буде навчатися у групі дошкільнят.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Григорій Решетнік не просто завітав на шкільне свято своїх синів, які навчаються у сучасній приватній школі в Києві. Як виявилося, знаменитість провів шкільну лінійку, а після того зустрівся зі відомим українським співаком Дмитром Монатіком, чиї сини теж є школярами цього навчального закладу.

Дмитро та Ірина Монатіки з Григорієм та Христиною Решетніками у школі
Дмитро та Ірина Монатіки з Григорієм та Христиною Решетніками. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik
Ну нарешті цей день настав. Наш дорослий п'ятикласник. Сашуня також пішов до школи в клас дошкільної підготовки. Не хотів в садок, мріяв вчитися, як брати, в школі. Познайомився з вчителями, обійняв маму і пішов сам до школи — дуже діловий. Сини — неймовірна любов для мами. Дивлюся на них і не вірю, що всі вони — мої. З Богом. Миру і нехай навчання буде легким,
— розповів Григорій Решетнік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки насправді заробляє Григорій Решетнік на "Холостяку". Шокуючі цифри озвучив відомий блогер-пліткар.