Гвоздика, ехінацея та седум: що посадити на "лінивому" квітнику

Сад і город
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Варіанти рослин без зайвого догляду
Ехінацея для квітника. Фото: bigl.ua

Якщо ви не обожнюєте годинами копирсатися на клумбі - ці рослини стануть ідеальним вибором

Квітник з багатьма квітами, які постійно квітнуть може приносити задоволення любителям та фанатам зелених насаджень. Але більшість людей хочуть посадити такі рослини, які потребують якнайменше догляду та зможуть прижитися на будь-якому ґрунті.

Гарний квітник без особливих зусиль можна створити, якщо знати, які рослини посадити. Що зможе прикрасити ваш сад та не потребуватиме значних зусиль, розповідає greenpost.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ехінацея

Ця квітка неймовірно посухостійка і потішить рясним цвітінням навіть у найспекотніше літо. Ехінацея відмінно почуває себе навіть на найбіднішому ґрунті і чудово переносить зимові морози. Ідеальний вибір, якщо не бажаєте витрачати багато часу на догляд.

Седум, або розсипчастий кам'яний хліб

Дуже добре почуває себе на кам’янистому ґрунті. Не потребує надмірного догляду та спокійно витримує несприятливі погодні умови.

Цибуля декоративна

Це багаторічна рослина, яка не вимагатиме особливого догляду, адже зовсім невибаглива і чудово обійдеться без регулярних рясних поливів - навпаки, зайва вологість ґрунту цій цибулинній рослині протипоказана, адже може призвести до поганого росту.

Гвоздика-трав’янка

Добре почуває себе на піщаних сухих ґрунтах.Стійка до посухи і не вимагатиме до себе практично ніякого догляду. Цей дивовижний багаторічник чудово росте на будь-яких місцях, легко розмножується самосівом і можна не пересаджувати протягом 7 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про найулюбленішу рослину для квітника. Вона невибаглива і може рости без догляду роками.