Як максимально ефективно мити пральну машинку: детальна інструкція

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб для миття пралки
Очищення пралки. Фото: mukachevo.net

Пральна машинка потребує регулярного очищення, щоб відмінно працювала

Регулярний догляд за пральною машинкою передбачає ретельне очищення її зовні та всередині. Щоб забезпечити безперебійність роботи, потрібно вміти помити її правильно.

Багато господинь не вважають за потрібне очищати пралку, а деякі з них не робили це ні разу з моменту покупки. Експерт з продукції AEG Майкл Форбс розповідає, що пральну машину потрібно очищати тоді, коли відчувається запах тухлих яєць, пише mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З часом всередині барабана накопичуються бактерії, які згодом можуть призвести до появи цвілі, яка негативно впливатиме на прання і може призвести до псування одягу. Підтримувати пральну машину в чистоті дуже важливо, адже це попередить появу вапняного нальоту, неприємного запаху, цвілі, бактерій, мильного накипу.

Як помити пральну машинку

Для найкращих результатів мийний засіб для пральної машини слід додати в барабан машини, однак також можна використовувати чашку соди, змішаної з половиною склянки білого оцту. Встановіть машину на найвищу температуру прання. , або якщо у вашій машині є така, скористайтеся циклом очищення, який дозволить прибиральнику повністю очистити машину від будь-яких накопичень бактерій
радить експерт

Також рекомендується лишати дверцята та відсік для порошку після прання відчиненими і мити лоток раз на три місяці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про відмінний спосіб очищення пралки від бруду, запаху і цвілі. Для цього знадобиться лише кілька лимонів.