Як отримати довічний безліміт на пиво - потрібно народитися у правильному місці: у США дитину назвали на честь пива

Позитив
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Незвичайні пологи на стоянці броварні
У США дитину назвали на честь пива. Фото: varta1

Жінка народила дитину на парковці улюбленої пивоварні

Народження дитини - подія бентежна і довгоочікувана. Одні жінки прагнуть народжувати лише у знайомого лікаря, а інші просто не встигають доїхати до лікарні.

Подружжя Віксбурга зустріло свою третю дитину досить нетрадиційно - на стоянці своєї улюбленої пивоварні. Вони просто не мали часу доїхати до пологового будинку, адже у жінки почалися пологи, розповідає fox17online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До лікарні було 25 хвилин їзди, коли жінка почала народжувати. Диспетчери 911 порадили майбутньому батьку зупинити машину і прийняти самотужки свою третю дитину. Найближчим місцем була парковка броварні One Well Brewing.

Подружжя назвало свого новонародженого Форест Уеллс Бейкером на честь улюбленого пива з цієї броварні. Пивовари, коли дізналися про це так розчулилися історією, що випустили на честь новонародженого новий сорт хмільного напою. А малюкові пообіцяли довічний безліміт на пиво після повноліття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, якими іменами заборонено називати дітей у різних країнах. Серед різномаїття імен люди іноді обирають не просто дивні, а й просто абсурдні варіанти.