Як перетворити звичайні макарони на розкішну страву: простий трюк для лінивих

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

макарони з овочевою засмажкою
ШІ / Секрет апетитної страви з нічого

Секрет - у овочевій засмажці

Ми розповідали про помилку, яка псує смак котлет. Тепер ділимось цікавим трюком, який дозволить перетворити гарнір - наприклад, кашу чи макарони, - на повноцінну смачну страву.

Навіть найпростіша страва може стати вишуканою, якщо додати до неї трохи фантазії та правильно підібрані інгредієнти. Разом із Pixelinform розповімо вам, як приготувати ароматну овочеву заправку, яка додасть вашим макаронам яскравих смакових ноток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як готувати овочеву заправку

Класичне поєднання цибулі та моркви – це основа багатьох страв. Але не бійтеся експериментувати! Додайте солодкий перець, баклажани, цвітну капусту або брокколі – кожен овоч додасть свою особливу нотку.

Роз приготувати найпростішу засмажку, дрібно наріжте цибулю, натріть моркву на крупній тертці. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте моркву і смажте ще кілька хвилин. На цьому етапі можна додавати інші овочі та, наприклад, томатну пасту.

Додайте відварені макарони в сковороду з овочами, ретельно перемішайте. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смачна овочева заправка – це не просто добавка до макаронів, це цілий світ смакових відчуттів. Не бійтеся експериментувати з різними інгредієнтами та створюйте свої власні унікальні рецепти. Також ми розповідали, як приготувати червоний борщ ще червонішим.