Як почистити праску від бруду і нагару лише коробкою сірників: швидкий спосіб з надзвичайним результатом

Лайфхаки
513
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб з сірниками врятує праску
Почистити праску від нагару. Фото: ife.fakty.com.ua

Найкраще прасується одяг чистою і справною технікою

Існує безліч способів зробити одяг попрасованим без використання праски. А ми продемонструємо, як почистити підошву від нагару за кілька секунд звичайними сірниками.

Звичайно, якщо прасування не належить до списку ваших улюблених робіт, можна носити м'ятий одяг. Але, коли у вас є праска, потрібно доглядати за нею та іноді проводити очищення підошви, щоб не забруднити і не пошкодити одяг при прасуванні, розповідає канал Жіночі штучки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З часом, або при неправильному поводженні поверхня праски може ставати брудною. На ній накопичується нагар, який при прасуванні речей може призвести до забруднення та псування тканини. Тому, щоб не викинути одяг після прасування, потрібно вміти швидко очистити техніку від бруду.

У цьому стане у пригоді звичайна маленька коробка сірників. Беремо праску і боковою частиною коробки на якій нанесена сірка, починаємо інтенсивно терти покриття техніки. Це діє, як своєрідний наждачний папір дрібної фракції. Сірникова коробка делікатно очистить весь нагар і не залишить подряпин. Потім нагрійте праску і попрасуйте кілька хвилин непотрібну тканину, щоб зняти з підошви весь бруд, який залишився.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось і все, праска готова до роботи, а ваш одяг - до прасування. Раніше ми розповідали, навіщо розумні господині "прасують" сіль. Це один з способів забезпечити техніці безперебійну роботу.