Як вибрати колір авто по фен-шую: допоможе число долі

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фен-шуй для вибору кольору авто
Вибір кольору авто по фен-шуй. Фото: avtotema.

Багато людей ставляться з повагою до фен-шую і обирають речі згідно його підказок

Закони фен-шуй чіткі і систематизовані, тому до них прислухаються багато людей. Застосування принципів вчення у своєму житті допомагає досягнути балансу. Люди, які прислухаються, навіть колір автомобіля обирають згідно з фен-шуєм.

Про китайське народне вчення складено багато анекдотів і мемів, проте воно не втрачає своєї актуальності. Які знання знадобляться власникам автомобіля, що використовують принципи фен-шуй, розповідає autogid.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фен Шуй – це стародавня китайська наука, що досліджує вплив просторових об’єктів (предметів, їх форми, кольору, якості) один на одного і на людину. Вона також виробляє способи створення збалансованого навколишнього простору позитивно впливає на здоров’я людини, її сімейне життя, трудову діяльність.

Люди вірять, що колір їхнього середовища впливає на життя. Існують два способи вибрати колір: дізнатися своє “число долі” або визначити, яка сфера вашого життя найбільше пов'язана з машиною і потребує поліпшення, і вибирати колір за цим параметром.

Число долі, воно ж число Гуа, залежить від року народження та статі. Лише врахуйте, що китайський новий рік не збігається з нашим, тому вираховуйте коли розпочався чи закінчився саме ваш рік за китайським календарем.

Число Гуа, яке вираховується індивідуально для кожної людини, автомобіля чи приміщення, не має нічого спільного з нумерологією, просто в ньому цифрами, а не китайськими ієрогліфами, описуються енергії, які варто враховувати для сприятливого поєднання.

Як підібрати колір авто за фен-шуй
Визначення числа долі. Фото: autogid

Коли вже дізналися число, визначаємо колір за таблицею. Ці кольори стосуються лише машин і здатні посилити їхню енергію у житті.

Як підібрати колір авто за фен-шуй
Таблиця кольорів для авто.Фото: autogid

Другий метод допоможе посилити енергію окремих сфер в автомобілі. Наприклад, якщо ви працюєте у таксі - варто стимулювати енергію грошей. А якщо машину ви використовуєте для сімейних подорожей, то краще направити енергію сімейних стосунків.

Якщо автомобіль не один, а кілька можна комбінувати кольори, що дозволить посилити енергію. Наприклад, на роботу їхати у авто одного кольору, а для подорожей використовувати інший.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви не плануєте купувати нову машину, можна додати кольорів за допомогою аксесуарів, килимків чи особливого ароматизатора повітря.