Як відіпрати траву з одягу, якщо порошок не діє (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Засіб від плям на одязі
Плями від трави. Фото: radioclub.ua

Плями від трави на одязі можуть не виводитися звичайним милом чи порошком

Прогулянка з дітьми, робота на городі чи біля будинку може обернутися брудним одягом та плямами, які надзвичайно важко вивести. Якщо це домашній одяг, можна змиритися, а що робити, коли річ нова і улюблена, а вже всіяна слідами від трави?

Не завжди пральний порошок буде ефективно діяти проти плям від трави. Адже пігмент добре вбирається тканиною і може знадобитися прання кілька разів з застосуванням різноманітних плямовивідників. Хочу! пропонує відмінний засіб, який гарантовано прибере плями від трави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Потрібно запам’ятати одне правило - чим швидше ви розпочнете виведення плям від трави, тим кращий результат на вас очікує. Ми знайшли відмінний засіб, який чудово впорається з свіжими та застарілими слідами. Для нього знадобиться лише оцет та будь-який пральний порошок.

Як вивести плями від трави

Налийте оцет у розпилювач та добре розпиліть на плями. Далі налийте у миску холодну воду, додайте пральний порошок і покладіть забруднені речі. Залишаємо подіяти на 30 хвилин. Далі ретельно виполіскуємо одяг.

Наступні дії полягають у використанні пральної машинки, яка все зробить за вас. Покладіть речі у барабан, додайте порошок та оберіть температуру не більше 30 градусів. Після висихання жодної плями на речах ви не помітите навіть у мікроскоп. Речі і настрій врятовані та можна продовжувати використовувати улюблений зручний одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як вивести плями на джинсовому одязі. Адже трава на джинсах добре помітна і непросто відпирається.