Якщо набридло звичайне пюре: що додають голандські кухарі, щоб картопля була неймовірною

Кулінарні підказки
777
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як смачно приготувати картопляне пюре
Чудовий спосіб приготування та подачі картоплі. Фото: ШІ

Картопляне пюре має цікавий та незвичний смак

Хто сказав, що картопля на гарнір обов’язково повинна бути нудною? Ми розповідали, як борошно допоможе вам посмажити картоплю особливо смачно. Тепер ділимось лайфхаком голандських кухарів, який перетворить картопляне пюре на яскраву та цікаву страву.

Завдяки додаванню кількох простих інгредієнтів, ви отримаєте ніжне, кремове пюре з насиченим смаком. Як це зробити, розповіли на Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Голандський секрет смачної картоплі

Трюк полягає у додаванні кількох інших інгредієнтів. Отже, окрім картоплі, вам знадобиться одна морквина, цибулина, пучок ароматної петрушки. До смаку візьміть вершкове масло, трохи вершків та сіль з перцем.

Овочі почистіть. Картоплю наріжте на великі шматки, моркву натріть на крупній тертці, а цибулю дрібно поріжте. Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності.

Обсмажте інші овочі до золотистого кольору. Петрушку також обсмажте на вершковому маслі. Додайте до овочів вершки, обсмажену петрушку, сіль і перець до смаку. Розітріть все товкачем до однорідної маси, поступово додаючи відвар для потрібної консистенції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Така картопля буде ароматною, смачною і насиченою на смак. Також ми розповідали, як приготувати особливо соковиті котлети.