Історія кохання Ярослави Магучіх та Назара Степанова: як вони познайомились та чому відкладають своє весілля (ФОТО)

Знаменитості
1 611
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх і Назар Степанов, фото
Назар Степанов і Ярослава Магучіх – від тренувань до обручки. Фото: instagram.com/s.stepanov1977

Дізнайтесь, як український бар’єрист завоював серце олімпійської чемпіонки

Красуня Ярослава Магучіх підкорила серця чималої кількості людей, однак її серденько належить перспективному українському бар’єристу. Стосунки пари почались ще в підлітковому віці на тренуваннях й дійшли до етапу заручин. Але ось весілля грати вони не поспішають. Більше про історію кохання Ярослави Магучіх та Назара Степанова читайте далі в нашому матеріалі!

Шанувальники Ярослави Магучіх знають, що вона вже не один рік зустрічається зі спортсменом Назаром Степановим. Світова рекордсменка стрибків у висоту та бар’єрист познайомились на тренуваннях. Річ у тім, що тренерка Ярослави — це мама Назара.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами хлопця для видання Obozrevatel, на перше побачення вони пішли, коли йому було всього 16 років. Саме тоді почалась історія їхнього кохання.

Ярослава Магучіх і Назар Степанов, фото
Назар Степанов про початок стосунків з Ярославою Магучіх та плани на весілля. Фото: instagram.com/s.stepanov1977
Спочатку ми тренувалися в одній групі, я бачив її щодня, і так вийшло, що я закохався. Коли мені виповнилося 16 років, почав запрошувати її на побачення. Тож наша історія кохання досить проста, без нічого особливого,
— пригадує Степанов.

Пропозицію Назар зробив восени 2023 року в США. По обручку парубок поїхав до самісінького Нью-Йорка:

Коли ми поїхали до Нью-Йорка на кілька днів, де у Ярослави були зйомки для журналу Vogue, я одразу сказав, що підемо вибирати обручку. Ми пішли на Рокфеллер-стріт і швидко знайшли підходяще місце, де і придбали її.
Ярослава Магучіх з нареченим, фото
Як український легкоатлет запропонував руку та серце світовій рекордсменці Ярославі Магучіх. Фото: instagram.com/s.stepanov1977

А ось пропозицію Назар зробив перед батьками Ярослави Магучіх. Для них це стало справжнім сюрпризом. Тато спортсменки ще жартував, що їй варто було б трохи подумати, а ось мама одразу запитала, коли весілля. Та з датами пара досі не визначилась.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Ярослава Магучіх говорила, що весілля вони плануватимуть після Олімпіади-2024. Але тепер пара знову відкладає його.

Ярослава Магучіх і її хлопець, фото
Історія стосунків Назара Степанова та Ярослави Магучіх. Фото: instagram.com/s.stepanov1977
Зараз ситуація складна через війну в нашій країні, тому ми поки не знаємо, де і коли це відбудеться,
— говорить Назар.

Назар зізнається, що житті Ярослава, попри всі свої титули, залишається простою і щирою людиною, без будь-яких прикрас. А ще він дуже нервується під час її змагань:

Я дуже хвилююся під час її стрибків. Це для мене стрес, адже я сам спортсмен і розумію, що вона відчуває. На Олімпіаді я спостерігав за кожним її стрибком, але хотілося б закрити очі, щоб не бачити, настільки це було напружено.
Ярослава Магучіх і її обранець Назар Степанов, фото
Назар Степанов і Ярослава Магучіх — шлях від тренувань до заручин. Фото: instagram.com/s.stepanov1977

Щодо традицій після змагань, Степанов зазначив, що вони з Ярославою роблять звичайні речі, як і всі закохані. Зокрема люблять разом дивитися комедії та детективи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але попри красиву історію кохання, шанувальники хвилюються, що в стосунках цієї пари не все так гладко. Багатьох здивувало те, як Назар зустрів Ярославу Магучіх в аеропорту після змагань. Хлопець першим ділом пішов обіймати маму, а не свою кохану…