Нізащо не купуйте крабові палички, якщо помітили це на пачці: як не викинути гроші на вітер (ВІДЕО)

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ознаки якісних крабових паличок
Today.ua / На що звернути увагу на пачці

Що варто знати, щоб обрати якісний продукт

Ми ділилися рецептом смачного літнього салату з крабових паличок. Тепер розповідаємо, як обрати для цієї страви та інших закусок якісний продукт.

Крабові палички - це доступний та універсальний продукт, який можна використовувати для приготування салатів, закусок, супів та інших страв. Проте, не всі крабові палички однакові. На що звернути увагу, купуючи крабові палички, у своєму блозі, присвяченому нутриціології, розповіла експертка Людмила Матішинець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось 5 простих правил, які допоможуть вам вибрати якісний продукт

Склад

Упевніться, що продукт містить не менше 30-40% сурімі (рибного фаршу). Якщо на упаковці відсотки не вказані, обирай продукт, де сурімі йде першим у списку інгредієнтів. Уникайте продуктів з великою кількістю крахмалю, штучних барвників та ароматизаторів.

Упаковка

Віддавайте перевагу крабовим паличкам у вакуумній упаковці. Це гарантує, що продукт зберігався в герметичній среді, а значить, він свіжий і не втратив своїх смакових якостей.

Зовнішній вигляд

Якісні крабові палички повинні бути чисто білого кольору без сірих, жовтих або рожевих плям. Палички повинні мати гладку, рівну поверхню без тріщин та пошкоджень.

Консистенція

При натисканні крабова паличка повинна легко гнутися і трохи пружинити. Вона не повинна бути надто м'якою чи твердою. Якщо паличка ламається або крішиться, це свідчить про низьку якість продукту.

Смак

Якісні крабові палички мають нижній, трохи солонуватий смак без сторонніх запахів. Якщо палички мають неприємний запах або надто солоний смак, краще їх не купувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не бійтеся крабових паличок! Їх можна вживати у їжу в рамках збалансованого раціону. Головне – вибирати якісний продукт, дотримуючись вищеописаних правил. Також ми розповідали, як у домашніх умовах перевірити якість ковбаси.