Секретний інгредієнт зробить пюре особливо ніжним та ароматним: що додати до картоплі

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як додати часник до картопляного пюре
Фото з відкритих джерел / Пюре буде особливо ароматним

Секрет нового смаку звичного гарніру

Ми розповідали, як приготувати ідеальні деруни. Тепер ділимось цікавим лайфхаком, який допоможе вам вивести смак картопляного пюре на новий рівень.

Всім відомо, що додати в картопляне пюре, щоб воно стало смачнішим: зелень, спеції, прянощі.Та є один секрет, який зробить вашу звичну страву вишуканою. Розповідаємо про нього разом із Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спробуйте додати до пюре часник, запечений в духовці

Окрім картоплі, вам знадобиться молоко, вершкове масло, сіль та перець. До цього звичного “комплекту” слід додати ще часник та столову ложку оливкової олії.

Розігрійте духовку до 200°C. Зріжте верхню частину головки часнику, не розбираючи його на зубчики. Полийте часник оливковою олією. Загорніть часник у фольгу і запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Відваріть картоплю до готовності. Злийте воду з картоплі, додайте вершкове масло, молоко, сіль та перець.

Розімніть картоплю до однорідної маси. Додайте запечений часник і розімніть його разом з картоплею. За бажанням можна додати зелень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запечений часник надасть пюре ніжного аромату та пікантного смаку. Також ми розповідали, скільки можна зберігати готовий борщ.