Три компоненти, які зроблять будь-який шашлик ідеальним: що додати до маринаду

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

що додати до маринаду для м'яса
SHUBA / Секрети приготування апетитного шашлику

Як зробити м’ясо м’яким та соковитим

Ми розповідали, як готується смачне картопляне пюре. Тепер ділимось секретами приготування ідеального маринаду для шашлику.

Секрет неймовірно смачного, м'якого та соковитого м'яса криється в правильному маринаді. Він не лише робить м'ясо ніжнішим, але й додає йому насиченого смаку та аромату, який змусить закохатися у вашу страву з першого шматочка. Разом із “Добротою” розповідаємо про інгредієнти, які перетворять будь-який маринад на справжній шедевр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоне вино

Це не просто вишуканий напій, але й справжня чарівна паличка для м'яса. Червоне вино, додане до маринаду, робить м'ясо неймовірно ніжним, соковитим і ароматним. Кислота вина розм'якшує волокна, а багатий букет ароматів дарує м'ясу неповторний смак.

Соєвий соус

Цей універсальний інгредієнт, запозичений з азіатської кухні, вже давно завоював серця кухарів усього світу. Соєвий соус не лише підкреслює природний смак м'яса, але й додає йому солонуватої пікантності та апетитного аромату.

Газована вода

Це, мабуть, найнесподіваніший інгредієнт у цьому списку, але він дійсно творить чудеса! Газована вода, додана до маринаду для шашлику, робить м'ясо неймовірно м'яким і ніжним, просто "тане в роті". Секрет простий: бульбашки газу розривають волокна м'яса, роблячи його більш податливим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поєднайте ці три інгредієнти у вашому маринаді, і ви гарантовано отримаєте м'ясо, яке здивує вас своїм смаком та ароматом. Також ми розповідали, як заморозити кабачки на зиму.