Три несподівані інгредієнти, що виведуть смак ваших котлет на новий рівень: що додати до фаршу

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

що можна додати до фаршу для котлет
Ukr.media / Як приготувати котлети смачніше

Секрети ідеальних котлет

Ми ділились тонкощами приготування особливо ніжного картопляного пюре. Тепер розповідаємо, що можна додати до котлет, щоб вивести їх смак на новий рівень.

Кулінари постійно шукають нові способи зробити котлети смачнішими. Манка, овочі, вівсяні пластівці - це лише деякі з інгредієнтів, які використовують для покращення смаку. Та іноді для кардинальних змін достатньо лише одного секретного інгредієнта! Разом із “ТСН” розповідаємо про прості доповнення, які допоможуть вам приготувати котлети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Мед або цукор

Це може здатися дивним, але додавання невеликої кількості рідкого меду або цукру до фаршу під час його замішування творить справжні чудеса! Готові котлети матимуть апетитну золотисту скоринку з неймовірним смаком.

Кориця

Ця спеція, яку зазвичай використовують у випічці, може стати вашим секретним інгредієнтом для котлет. Додайте кілька щіпок кориці, особливо до фаршу зі свинини, і ви отримаєте вишуканий та неповторний смак.

Помідори

Хочете зробити котлети соковитими та ароматними? Додайте до фаршу помідори! Зніміть з них шкірку, дрібно наріжте і додайте до фаршу. Ви будете приємно здивовані, як це вплине на смак ваших котлет!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не бійтеся експериментувати! Додавайте ці 3 інгредієнти до своїх улюблених рецептів котлет, шукайте нові комбінації та знаходьте свій ідеальний смак. Також ми розповідали, скільки можна зберігати готовий борщ.