Найбільші помилки, через які з котлет виходить “підошва”: як приготувати їх соковитими

Кулінарні підказки
862
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

секрети особливо соковитих котлет
Метро / Як зробити котлети соковитими

Секрети соковитих котлет

Ми розповідали, у чому можна запанірувати котлети для кращого смаку. Тепер ділимось порадами, з якими ця страва точно вийде соковитою. 

Багато недосвідчених кулінарів стикаються з проблемою сухих котлет. Разом із ProstoWay ділимось кількома простими секретами, які допоможуть вам приготувати соковиті, ароматні та смачні котлети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрет №1: Правильний вибір м'яса

Для фаршу найкраще підходить передня частина туші - філейна. Якщо йдеться про свинину чи яловичину, то м'ясо з стегна не дасть бажаної соковитості. Щоб зробити котлети ще смачнішими, спробуйте змішати кілька видів м'яса, наприклад, курятину зі свининою або яловичину зі свининою.

Секрет №2: Додавання потрібних інгредієнтів

Багато хто помилково вважає, що молоко робить котлети соковитими. Втім, насправді це не так. Набагато краще буде додати у фарш хліб, вимочений у кип'яченій воді. Використовуйте будь-який хліб, його свіжість не має значення. Секрет №3: Відбивання фаршу

Це один з найважливіших секретів соковитих котлет. Відбивання фаршу насичує його киснем, що робить котлети більш ніжними та пухкими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих секретів, ви зможете приготувати неймовірно соковиті, ароматні та смачні котлети. Також ми розповідали, які спеції найкраще підходять смаженій картоплі.