Один інгредієнт зробить котлети неймовірно смачними: що додати у фарш

Кулінарні підказки
555
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як приготувати апетитні котлети
УНІАН / Котлети будуть надзвичайно смачними

Секрет незвичайного смаку - крекери

Ми розповідали, чому котлети стають “підошвою” . Тепер ділимось одним хитрим трюком, який підніме смак страви на новий рівень.

Як це зробити, розповіли на Pixelinform. Котлети будуть ще смачнішими та ніжнішими можна за допомогою простого інгредієнта - крекерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрет полягає в тому, що крекери додають котлетному фаршу цікаву смакову нотку, роблячи їх м'якшими і ніжнішими. Це набагато кращий варіант, ніж хліб або терта картопля, які часто використовуються для цієї мети.

Як правильно додати крекери в котлетний фарш

Змішайте одне сире яйце з трьома столовими ложками молока. Додайте улюблені спеції: сіль, перець, паприку, кмин або інші спеції на ваш смак. Додайте 6-8 штук розламаних крекерів та залиште суміш на 5-10 хвилин: За цей час крекери розм'якнуть і вберуть в себе рідину.

Змішайте яєчно-молочно-крекерну суміш з 500 г розмороженого фаршу. Змоченими руками сформуйте з фаршу котлети. Обсмажте котлети на сковороді з олією до золотистої скоринки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Котлети матимуть особливий смак та аромат. Вони пасуватимуть будь-якому гарніру. Також ми розповідали, які спеції найбільше підходять смаженій картоплі.