Як додавати цибулю до котлет: маленький секрет особливо соковитого м’яса

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як додавати цибулю в котлети
Секрет апетитних котлет. Фото: Ukr.Media

Тонкощі смачних котлет

Котлети - це страва, яка має чимало фанатів. Ми розповідали, які спеції не підходять для них. Тепер розберемося у важливо моменті щодо приготування котлет - як подрібнити цибулю у фарш, щоб було смачно.

Цибуля відіграє величезну роль у смаку готової страви. Детально розповімо про це разом із Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як додавати цибулю до котлет?

Багато хто вважає, що секрет смачних котлет криється в особливому м’ясі або паніруванні. Однак справжні гурмани знають, що величезну роль відіграє цибуля. Саме від способу її обробки залежить соковитість і ніжність котлет. Спосіб нарізки цибулі впливає на текстуру котлет.  

То як же подрібнювати цибулю?

Це залежить від виду котлет. Для фаршу з м’ясорубки ідеальний варіант – овоч, подрібнений таким же способом. Вона виділить більше соку і зробить котлети більш соковитими. А для котлет з рубаного м’яса краще підійде дрібно нарізана цибуля.

Річ у тім, що дрібно подрібнена цибуля виділяє більше соку, що робить котлети соковитими. Але у випадку з м’ясом, нарубаним шматочками, доцільніше використати нарізану цибулю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож обирайте той спосіб, що підходить саме вам - і вперед до фантастичних страв. Також ми ділились секретом приготування апетитного картопляного пюре.