Молода картопля "а-ля піца": швидка та ситна страва (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як приготувати піцу з картоплі
znaj.ua / Надзвичайно апетитна страва дуже просто

Дуже простий і поживний обід

Ми ділились рецептом смачної запіканки з картоплі та фаршу. Тепер розповідаємо, як із простих продуктів спорудити ситний обід чи вечерю. 

Ця страва стане чудовою альтернативою піці, адже готується вона значно швидше та простіше. Молода картопля "а-ля піца" - ситна, ароматна та апетитна. Рецептом поділились на cookpad.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 3-4 великі молоді картоплини

  • 100 г копченої ковбаси

  • 100 г сиру

  • 3-4 ст. л. улюбленого томатного соусу

Спосіб приготування:

  1. Ретельно промийте картоплю, помістіть її в каструлю з водою, додайте сіль та лавровий лист. Доведіть до кипіння і варіть до готовності (приблизно 15-20 хвилин).

  2. Злийте воду з картоплі, дайте їй трохи охолонути. Потім за допомогою дна миски або чашки розімніть кожну картоплину в "коржик".

  3. Сформуйте "піцу" - для цього викладіть "коржики" з картоплі на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть кожен "коржик" томатним соусом.

  4. Наріжте копчену ковбасу тонкими скибочками і викладіть на картоплю. Потім посипте тертим сиром.

  5. Розігрійте духовку до 180°C. Випікайте картоплю "а-ля піца" протягом 15-20 хвилин, доки сир не розплавиться і не з'явиться рум'яна скоринка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Страва надзвичайно смачна, до того ж, проста у відтворенні. Також ми ділились рецептом апетитної літньої намазки на бутерброди.