Магічна сила герані: ось чому бабусі тримали її на кожному вікні

Езотерика та астрологія
934
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Яку містичну силу має герань
Яка магічна сила герані, фото: congerdesign

Езотерики розповіли, навіщо люди садили так багато герані

Здавна герань вважалася магічною квіткою. Господині тримали її біля вікон не просто так. Раніше ми писали про містичну силу м’яти і меліси, а тепер розкажемо, в чому особливість герані.

Герань має пишне, кольорове суцвіття. Наші пращури вірили, що така форма квітки відлякує нечисть. А ще велика кількість квіток, які довго і часто квітнуть, вказували на те, що герань має потужну силу. Цей вазон садили біля вікон, аби рослинка фільтрувала енергетичні канали, що проходять до оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А ще вважалося, що кольорові квіти герані притягують багатство. Саме тому господині так любили розводити цю квітку та навіть самостійно схрещували кольори, аби отримати різні відтінки. На Новий рік існувала традиція класти гроші під горщик герані, аби наступні 12 місяців не знати бідності. А якщо поставити герань на робочий стіл, вона буде дарувати енергію, ресурс і натхнення.

Раніше ми писали, які талісмани на кінець літа притягнуть людям благополуччя. Езотерики назвали речі, які можуть слугувати амулетами для різних знаків Зодіаку.