Магічні властивості каменів та мінералів: 3 базові амулети на кожен день

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Для вас — добірка амулетів, які мають магічну силу
Базові амулети на кожен день, фото: Freepik

Для вас — добірка амулетів, які мають магічну силу

Езотерики розповіли, які самоцвіти є універсальними у питаннях захисту енергетики та помешкання. Ці коштовності — базові для різних випадків життя. Раніше ми писали, які талісмани захищають від нічних жахіть, а тепер розкажемо, на що варто звернути увагу в ювелірному магазині.

Є каміння, які підходять для всіх людей. Вони можуть відганяти злу енергію та підсилювати ауру господаря. Ці самоцвіти доволі популярні, а про їхні магічні властивості знали навіть наші пращури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Місячний камінь

Цей камінь підходить для яскравих особистостей. А ще для тих, хто має планету-покровителя Місяць. Цей мінерал допомагає контролювати емоції, підживлює екстрасенсорні здібності та допомагає усюди встигати.

Яшма

Це єдиний камінь, який може звільнити людину від усієї негативної енергії. Такий амулет захищає та поновлює сили. Його можна носити будь-якому.

Аметист

Цей камінь відганяє нечисту силу та нейтралізує чорну магію. А ще аметист дарує рівновагу і гармонію. Цей самоцвіт рекомендують носити людям із надприродними здібностями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, в які дні прибирають відьми. Езотерики розповіли про таємниці наших пращурів, які мили вікна, дзеркала і підлогу в спеціальні для цього дні тижня.