Машина - це не склад для речей: 5 предметів, які не варто зберігати в авто

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Перелік предметів, які не зберігаютиься в авто
Які речі не варто зберігати в машині. Фото: subaru-intc.com.ua/

Щоб не перетворити машину на звалище, потрібно знати, що не зберігається у авто

Звичайно, завжди хочеться мати під рукою речі, які можуть знадобитися у найнесподіванішій ситуації. Проте не потрібно перетворювати свою автівку на склад речей, які мають бути лише вдома. Деякі речі не мають “відпочивати” у багажнику, а деякі взагалі заборонено забувати в авто.

Деякі речі зберігати у машині досить розумно, наприклад запасне колесо чи інструмент. Але всі предмети водити з собою не потрібно. realsimple радить передивитися салон і багажник і звільнити машину від непотребу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Одяг для спортзалу. Звичайно, після тренування ви сильно поспішаєте додому, але не забувайте у машині сумку з речами. Мине трохи часу і запах розповсюдиться по салону, а сліди від поту буде важко відіпрати.

Пластикові пляшки. Коли пластик піддається впливу тепла, він може руйнуватися, спричиняючи вимивання хімічних речовин у вашу воду. Крім того, вода нагріта на сонці не дуже смачна.

Їжа. Вона може швидко зіпсуватися і неприємно пахнути. Якщо ви маєте потребу у зберіганні продуктів - зберігайте їх у твердому контейнері для зберігання, щоб відлякати шкідників, і регулярно замінюйте продукти свіжими.

Аерозольні балончики. Лак для волосся, сухий шампунь чи дезодорант - не найкраще місце для зберігання у машині. Високі температури можуть спричинити вибух аерозольних балонів, що може бути небезпечним.

Електроніка. Автомобіль, припаркований під прямими сонячними променями, може нагрітися до шаленої температури, що призведе до нагрівання і ламання гаджетів та пристроїв. Також це може стати “лакмусовим” папірцем для крадіїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, де і як краще зберігати зимові шини. Так вони прослужать вам не один сезон.