Наталка Денисенко пригадала, як зав'язала стосунки з Андрієм Федінчиком та як він покинув першу дружину

Новини шоубізнесу
511
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталка Денисенко  боялася, що її чоловік може покинути її
Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка розповіла, що познайомилася з Андрієм на знімальному майданчику

Відома українська акторка, зірка серіалу “Кріпосна” Наталка Денисенко, яка на тлі трагедії в “Охматдиті” розлютила українців своєю “непопулярною думкою”, розповіла свою лав сторі з Андрієм Федінчиком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, коли між Наталкою та Андрієм зав'язалися стосунки він ще перебував у шлюбі і в перспективі залишив свою дружину заради Денисенко. Про це пише видання Один факт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилася, Наталка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком прямо на знімальному майданчику під час зйомок серіалу “Клан ювелірів”. З першого погляду жінка відчула до нього особливі почуття. Варто зазначити, що акторка не очікувала на те. що Андрій відповість їй взаємністю.

Однак, у житті Федінчика стався розрив із дружиною Про це він сам розповів Наталці, коли в один і знімальних днів прийшов на роботу у нетверезому стані. Коли Денисенко почула це від самого Андрія, то їй стало шкода його дружину. При цьому вона хотіла зайняти її місце і зблизитися з Федінчиком. Саме від того часу Андрій та Наталка разом.

Безумовно, за словами Денисенко новий етап у стосунках їм дався непросто. Зокрема, вона спочатку ревнувала коханого та боялася, що він може кинути її, як попередню дружину. Денисенко визнає, що через свої ревнощі та істерики часто доводила коханого до відчаю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що акторка Наталка Денисенко не перестає тішити свою чоловічу аудиторію. Вона знялася у новому фотосеті абсолютно без одягу.