"Найкращий чоловік на світі": українська модель Сніжана Онопко вдруге вийшла заміж, але приховувала це від прихильників

Новини шоубізнесу
756
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сніжана Онопко вийшла заміж, фото
Модель Сніжана Онопко. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/

Зірка подіумів вже більше місця насолоджується щасливим подружнім життям

Українська супермодель Сніжана Онопко розпочала нове життя. Зірка нарешті підтвердила, що вдруге вийшла заміж, та поділилася зворушливими фото з весілля.

Відома українська модель Сніжана Онопко, яка підкорила світові подіуми та увійшла до п'ятірки найуспішніших моделей світу, знову ступила на шлях подружнього життя. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася зворушливими фото з новим обранцем, офіційно підтвердивши чутки про друге заміжжя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На фотографіях 37-річна красуня сяє щасливою посмішкою поруч з чоловіком. Для урочистого моменту Онопко обрала вишуканий образ: довгу мереживну спідницю чорного кольору та елегантну блузку сірого відтінку. Її обранець також не оминув дрес-код, постаючи перед камерою у класичних чорних штанах та синій сорочці.

У підписі до публікації модель зізналася, що вже понад місяць насолоджується статусом дружини та щиро поділилася своїми емоціями:

Я офіційно заміжня вже більше місяця і ніколи ще не була така щаслива. Ти найкращий чоловік на світі, мій єдиний.
Сніжана Онопко вдруге вийшла заміж, фото
Сніжана Онопко з другим чоловіком. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/
Сніжана Онопко секретно вийшла заміж
Весілля Сніжани Онопко. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/

Місцем проведення церемонії стало мальовниче місто Рига. Варто зазначити, що попередній шлюб моделі з бізнесменом Миколою Щуром тривав близько 10 років. На жаль, ці стосунки не витримали випробування часом. У 2020 році Онопко розкрила приголомшливі подробиці про насильство та зради з боку чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні ж Сніжана Онопко сяє щастям і щиро вірить у нове кохання, яке, безсумнівно, надихатиме її на нові звершення та даруватиме справжню гармонію. Нагадаємо, що вдруге свою долю знайшла колишня дружина Ілона Маска. Вона вийшла заміж за відомого актора.