Модні кучері на 1 вересня без плойки та при відключенні світла — майстер-клас (ФОТО, ВІДЕО)

Діти
Як накрутити дитині волосся, коли немає світла
Як зробити кучері дитині без світла і без плойки, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Зробити розкішну зачіску на свято, коли немає світла — не проблема

Якщо у вас є донька, і ви готуєте її до школи, спробуйте зробити для неї модну зачіску без допомоги перукаря. Раніше ми писали, як гарно заплести на 1 вересня першокласницю, а тепер покажемо, як зробити самостійно стильні кучері.

Кучері пасують дівчатам будь-якого віку. А ще ця зачіска доречна під різний гардероб та має гарний вигляд як на короткому, так і на довгому волоссі. Є різні варіанти, як зробити кучері. І для цього не обов’язково мати плойку та електроенергію. Найпростіший спосіб накрутити волосся без плойки — це заплести його на ніч на широкий матеріал. Цей метод не псує і не палить коси. А ще він робить кучері, які виглядають дуже природно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зволожте чисте волосся водою, і починайте заплітати або закручувати його з обох сторін на товстий матеріал. Це може бути спеціальна смужка для кучерів, або те, що є під рукою: рушник, який треба скрутити у трубочку, чи шарф. Підійдуть навіть шкарпетки. Переплетіть із ним волосся, закріпивши знизу резинкою. Вранці ефект буде, наче після салону краси.

Раніше ми писали, що одягнути старшокласниці на 1 вересня. Для вас — ідеї стильного образу, від якого юна модниця буде в захваті.