"Моя бабуся навіть запитала: "Хто ця божевільна?": Міша Крупін показав свою нову дівчину

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Міша Крупін не називає ім'я коханої
Фото: Інстаграм Міші Крупіна

Артист не приховує, що перебуваєу стосунках

Відомий український артист Міша Крупін, який поповнив лави ЗСУ, чи не вперше за тривалий період часу розповів про своє особисте життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, несподівано для багатьох Крупін підтвердив, що він перебуває у стосунках. Про це стало відомо з його інтерв’ю для програми “ЖВЛ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час бесіди Міша розповів про свою нову кохану. Як виявилося, разом з обраницею Крупін відвідав допрем’єрний показ стрічки “Хазяїн 2. На своїй землі”. Крупін додав, що його знайомство з коханою також відбулося наодному світському заході.

"Ми познайомилися на одному з івентів. Це був захід, і ми одразу знайшли спільну мову. Моя бабуся навіть запитала: "Хто ця божевільна?"
- зізнається музикант.

Хоч артист і приховує свою другу половинку, але імені її поки називати не хоче. Артист зазначив, що його обраниця - творча особистість.

Часу разом у нас дуже мало. Але коли людина тебе розуміє і в нас обох багато справ, на побачення просто не залишається часу. Зараз виходить, що ми зустрічаємося приблизно раз на місяць,
- резюмував Крупін.
Міша Крупін  не називає ім’я коханої
Скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міша Крупін спантеличив новиною, що більше не може виконувати хіти гурту "Корупція”. Артист зізнався, що не може продовжувати співпрацю з популярним лейблом Papa Music.