Набридли мухи, мошки та комарі? Ложка кави врятує дім від небажаних гостей

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Надійний спосіб від комах
Відлякувач комарів і мух. Фото: Хочу!

Цікавий безпечний спосіб прогнати комах з будинку

Комарі та мухи можуть стати справжньою проблемою. Вони не лише неприємно шумлять, боляче кусаються, а й можуть переносити хвороби. Зараз можна придбати багато засобів для боротьби і пасток. Але вони хімічні, тому використовувати потрібно з обережністю.

Народні методи зарекомендували себе, як дуже дієві, безпечні та ефективні. А ще вони надзвичайно дешеві та прості у використанні. Як позбутися комах швидко та надійно, радить pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що потрібно

  • Паперовий рушник або туалетний папір;

  • мелена кава;

  • зубна паста.

Як зробити засіб від комах

Візьміть найдешевшу зубну пасту, можна використати навіть протерміновану, на ефект це не вплине. Змішайте ложку пасти з ложкою меленої кави до стану кашки. Папір довжиною 50 см потрібно скрутити у щільний жгут. Далі змащуємо жгут сумішшю та ставимо у тару так, щоб його кінець визирав назовні.

Ставимо банку зі жгутом посеред кімнати і підпалюємо кінець жгута. Відкриваємо вікна та двері. Вже за хвилину ви помітите, що комахи будуть максимально швидко намагатися покинути будинок, адже вони ненавидять цей запах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вам набридли мухи біля будинку, достатньо посадити поряд одну рослину. Це буде красиво, приємно пахнутиме і позбавить мух на довгий час.