Надя Дорофєєва оригінально анонсувала сольний концерт, за перші квитки на який довелося "поборотися" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
561
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва дасть сольний концерт у Києві
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Під час виступу на Atlas United 2024 співачка оголосила, коли виступить у столичному Палаці Спорту

Співачка Надя Дорофєєва, яка приєдналася до пограбування банку, готується зіграти перший сольний концерт. І не де-небудь, а у Палаці Спорту. Перші подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Новину про запланований великий сольний концерт Надя Дорофєєва повідомила на сцені музичного фестивалю Atlas United 2024. Виконавиця оголосила, що шоу заплановане на 22 листопада та запросила усіх прихильників розділити з нею такий важливий день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що раніше Надя Дорофєєва давала великі концерти у київському Палаці Спорту, проте у складі гурту “Время и стекло”. Проте після того, як у 2020 році вона розпочала сольну карʼєру, донині їй так і не довелося організувати сольне шоу. Артистка обіцяє, що на сольному концерті прихильники почують як її хіти, що швидкоплинно після релізу вривалися у топ-чарти, так і нові пісні з її майбутнього альбому.

Перші квитки на свій сольний концерт Надя подарувала фанатам, що зібралися на Атласі. 10 з них разом з фірмовими футболками полетіли у натовп, а 1 vip-квиток пішов з аукціону на допомогу Збройним силам України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на концерті Наді Дорофеєвої в Одесі вимкнули світло. Але, артистка не розгубилася і попри все продовжила співати.