Надзвичайно крутезні дизайнери інтер'єру, на яких варто підписатися: перелік

Дизайн та інтер'єр
548
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відомі дизайнери на яких варто підписатися
Відомі імена у дизайні інтер'єру. Фото: buduemo.com

Дизайнери інтер'єру - це спеціалісти, які допоможуть створити затишок в оселі

Світ дизайну та інтер’єру постійно змінюється. У вільному доступі можна знайти цікаві рішення та ідеї, а також спеціальні програми, які допоможуть до дрібниць продумати розташування та ремонт. Варіанти деяких дизайнерів можуть вражати своєю простотою, креативом та красою.

Круті дизайнери, на яких варто підписатися в Instagram можуть стимулювати до розвитку власних творчих здібностей. Або на їхніх сторінках можна знайти натхнення для створення унікальних естетичних бачень своєї домівки. На кого варто підписатися, розповідає lux.fm.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сара та Метт Сейн

Сара та Метт зробили свій перший спільний ремонтний проєкт у 2009 році. З того часу їхня майстерність зростала та вдосконалювалася перетворившись на успішний бізнес. За допомогою ідей пари можна з легкістю перетворити свій дім на інтер’єрний шедевр.

Марко Замора

Цей хлопець не просто полюбляє свою справу, він закоханий у дизайн до глибини серця. Його відео дивляться на одному подиху і завжди можна відшукати цікаві рішення, нестандартні меблі та цікаві інтер'єрні знахідки.

Імані Кіл

Для цієї жінки немає нічого неможливого. Вона здатна перетворити найнудніше приміщення у справжнє царство розкоші та креативу. Імані вважає, що орендована квартира не привід жити у дискомфорті і сірості.

Найкращі дизайнери інтер’єру
Дизайнери інтер’єрів. Фото: Блог Імані Кіл / imaniathome

Джастіна Блейкіні

У проєктах дизайнерки багато світла, сонця та яскравих фарб. Отримати насолоду можна лише від перегляду її робіт. Такі світлини надихають розпочати ремонт вже сьогодні та заряджають позитивом і енергією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували новинку в інтер’єрі від дизайнерів. Рожеві стіни з візерунками можуть надихати та приваблювати.