Найпростіший спосіб нарізати кавун: ідеальні порційні шматочки, які можна їсти без липких рук (ВІДЕО)

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як нарізати кавун
gotoshop / Лайфхак з нарізки кавуна

Цікавий спосіб нарізки кавуна

Ми розповідали, чому насправді немає ніякої різниці між “кавуном-хлопчиком” і “двчинкою. До Всесвітнього дня кавуна, який відзначають 3 серпня, ділимось лайфхаком з нарізки.

Простим способом поділились на ютуб-каналі MyRecipes. Так можна легко і швидко отримати порційні часточки, кожен на шматочку скоринки, за яку кавун буде зручно брати руками так, щоб не забруднити їх. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як нарізати кавун

Для початку, його слід покласти на обробну дошку так, щоб “пуп” і хвостик “дивились” в різні від вас сторони. Після цього кавун розрізають навпіл

Кожну половинку ставимо пласкою стороною донизу - так з кавуном буде простіше працювати. Нарізаємо їх на півкільця, однакові за товщиною.

Після цього, притримуючи частини разом обома руками, розвертаємо нарізану половинку кавуна так, щоб було зручно різати в іншому напрямку. Як варіант, можна також розвернути обробну дошку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після цього процедуру слід повторити ще раз - притримуючи скибки кавуна так, щоб вони трималися купи, нарізати так, щоб отримати однакові за шириною прямокутні брусочки. Кожен із них буде прикріплений до шматочка скоринки, за який його буде зручно брати рукою.

Використовуйте гострий ніж достатньої довжини, так нарізка буде легкою і рівною. Також перед нарізкою охолодіть кавун в холодильнику – він буде соковитішим і смачнішим. Крім того, ми розповідали, як смачніше зварити картоплю.