Найсмачнішу кукурудзу можна приготувати без плити: як це зробити

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як варити кукурудзу в мікрохвильовці
Факти / Правильний спосіб варіння кукурудзи

Як зварити її в мікрохвильовці

Ми розповідали про класичний метод приготування кукурудзи. Втім, хто сказав, що смачна кукурудза може бути приготовлена тільки на плиті? 

За допомогою мікрохвильовки ви можете приготувати солодку кукурудзу всього за кілька хвилин! Це простий та швидкий спосіб насолодитися смаком літа в будь-яку пору року. Розповідаємо детально разом із cookpad.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як зварити кукурудзу в мікрохвильовці

Окрім кукурудзи, вам ще знадобиться пакет, вершкове масло та улюблені спеції. Очистіть качани кукурудзи від лушпиння та волосин.

Помістіть кожен качан кукурудзи в окремий поліетиленовий пакет. Зав'яжіть пакет, але залиште кілька маленьких дірочок для виходу пари.

Поставте пакети з кукурудзою в мікрохвильову піч. Встановіть потужність на максимальний рівень і готуйте протягом 6-9 хвилин. Зверніть увагу: точний час приготування може варіюватися залежно від потужності вашої мікрохвильовки.

Після закінчення часу дістаньте пакети з мікрохвильовки. Акуратно розріжте пакети, щоб випустити пару. Змастіть кукурудзу розтопленим вершковим маслом та посипте улюбленими спеціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кукурудза виходить надзвичайно смачна, соковита та апетитна. Також ми розповідали, чи потрібно чистити сосиски перед приготуванням.