Насолода для вух: які авто мають найкращі звуки двигунів (ВІДЕО)

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Машини з кращим звуком двигуна
Машини з найкращим звуком двигунів. Фото: alfaromeo.kh.ua

Ці моделі автомобілів приваблюють не лише дизайном, а й звуком

Останнім часом електромобілі набувають все більшого попиту. Проте, вони не мають однієї важливої деталі - звуку двигуна, який для більшості автомобілістів є справжньою симфонією.

Багато водіїв при виборі автомобіля зважають не лише дизайн, характеристики, а й на звук двигуна. Які автомобілі мають найкращий звук двигуна, розповідають novyny.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Alfa Romeo GTA. Її випускали з 1965 по 1971 рік. Alfa Romeo GTA завоювала велику кількість перемог у різних перегонах. Зараз середня вартість цієї моделі становить кілька сотень тисяч доларів. Топова модифікація GTAm оснащувалася 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 240 к.с. Максимальна швидкість становила 230 км/год.

Sauber Mercedes C9. Спеціально для перегонів "24 години Ле-Мана" у 1987 році було побудовано прототип групи C Sauber Mercedes C9. Ця модель відрізнялася обтічним кузовом, широкими задніми шинами та масивним антикрилом. В 1989 році болід зміг розігнатися до швидкості 400 км/год, цей рекорд досі залишається не побитим.

Ferrari 458 Italia. Після дебюту Ferrari 458 Italia у 2009 році ексведучий шоу Top Gear Джеремі Кларксон заявив, що це "один з найкращих суперкарів свого часу". Оснащена 4,5-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 570 к.с. і 540 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість становить 325 км/год.

Lexus LFA. Суперкар випускався з 2010 по 2012 рік і мав обмежений тираж у 500 екземплярів. Стильний дизайн з трикутними передніми фарами та масивними повітрозабірниками, ззаду були розміщені три вихлопні патрубки.

Lamborghini Aventador. Один з найвідоміших суперкарів італійського бренду, який випускався з 2011 по 2021 рік. Відрізняється агресивним дизайном з бічними дверима типу "крила метелика", які відчинялися вгору.

Nissan GT-R. Це найшвидший автомобіль у модельному ряду бренду, який випускається з 2007 року. Справжня сенсація в автоіндустрії, яка дивувала своїм розгоном з місця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували подивитися, який вигляд матимуть автомобілі майбутнього очима ШІ. Можливо не за горами час, коли ми зможемо літати.