Не розсипатимуться і будуть смачними: правила вибору сиру для сирників

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Секрети якісних сирників
Сирники без помилок. Фото: nonna.com.ua

Від правильного сиру залежить якість сирників

Безліч людей обирають для сніданку саме смачні сирники. Їх можна доповнювати різноманітними сухофруктами, а зверху поливати сметаною, медом чи ягодами. Головне, обрати хороший сир, щоб не розсипався на сковорідці.

Щоб сирники не розповзалися по сковороді, потрібно знаки кілька таємних правил. З ними ваш сніданок буде завжди на висоті, розповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

✅Головне пам’ятати, чим вища жирність сиру, тим швидше сирники розповзатимуться по сковороді, тому при виборі завжди звертайте увагу на жирність.

✅Якщо сир вологий знадобиться значно більше борошна, щоб збалансувати густоту і щоб було можна руками зліпити щось із тіста. Смак і текстура тоді вийде дещо грубою та борошнистою.

✅Знежирений сир добре ліпиться, але смаку в результаті не відчується, які користі. Оскільки при знежиренні продукту з нього разом із жиром йдуть і корисні властивості та елементи.

Щоб отримати у результаті найкращі сирники з ніжною текстурою - обирайте жирність сиру 5-18%.

✅Якщо при купівлі сир виявився надто вологим, можна відтиснути його паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу. Родзинки для сирників краще попередньо замочити у гарячій воді на 20-30 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яких помилок припускаються господині при приготуванні сирників. Це може зіпсувати смак і продукти.