Не створюйте собі проблем: який порошок ніколи не можна використовувати у пральній машинці

Лайфхаки
667
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чому порошок для ручного прання може зашкодити пралці
Прати потрібно відповідними засобами. Фото: laminat-doska

Для прання необхідно використовувати якісні надійні пральні засоби

Для того, щоб покращити якість прання і надійно вивести плями з одягу господині використовують різноманітні засоби. Одні надають перевагу рідким гелям, інші - сухим порошкам, треті - капсулам. Але варто знати, які засоби категорично не можна використовувати у пральній машинці, щоб не наробити шкоди.

Застосування невідповідних пральних засобів не лише погіршить якість прання, а й може призвести до ламання пральної машинки. Які мийні засоби не підходять для використання у пралці, розповідає life.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Майстри, які займаються ремонтом пральних машин категорично застерігають господинь про те, що не можна використовувати порошок для ручного прання в автоматичних пральних машинах.

Чому не варто використовувати для прання у пралці порошок для ручного прання

📌Порошок для ручного прання містить у складі речовини, які призводять до утворення великої кількості піни. При ручному пранні це допоможе ефективніше відчистити бруд. Але у барабані пралки піна може вийти за межі барабана і пошкодити машинку, тому, якщо ви не маєте у планах влаштувати пінну вечірку - краще не ризикувати.

📌Програми автоматичної машини не розраховані на тривале полоскання з великою кількістю води, тому речі будуть погано виполоскані, якщо ви застосуєте у пралці порошок для ручного прання. Якщо ви помилково взяли невідповідний засіб - ввімкніть додаткове полоскання.

📌Пральний порошок має у складі речовини, які при пранні захищають руки, але вони можуть бути досить агресивними для деталей пральної машинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як максимально ефективно вимити пральну машинку. Адже вона потребує дбайливого ставлення і регулярного очищення.