Красиві сукні та мініспідниці: як одягається спортсменка Ярослава Магучіх у звичайному житті (ФОТО)

Ікони стилю
599
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх в звичайному житті, фото
Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/rosya_dp/

Ця дівчина не тільки неймовірно сильна, а ще й дуже красива та стильна

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх днями побила світовий рекорд зі стрибків у висоту. 22-річна українка подолала висоту 2,10 м з першого разу. Уявіть! Тільки в цьому матеріали ми будемо говорити не про спортивні заслуги Ярослави, а про її стиль, адже у звичайному житті ця красуня носить не тільки спортивну форму.

Рекорд Магучіх став сенсацією у світі спорту, адже наша українка побила результат, який ніхто не міг перевершити 37 років. Однак крім вмінь та досягнень Ярослави нас ще дуже цікавить її стиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ярослава не досить активно веде свою сторінку в Інстаграмі, однак час від часу тішить шанувальників фотографіями з тренувань та красивими образами. Звісно, більшу частину часу Магучіх носить спортивну форму та зручні речі, однак іноді її можна побачити зовсім іншою — ніжною, жіночною та елегантною.

Ярослава Магучіх обожнює прості та базові речі — джинси прямого крою, вільні футболки, легкі сукні, які ледь підкреслюють її струнку фігуру. Іноді спортсменка полюбляє показати свої довгі та розкішні ніжки, одягаючи спідниці та шорти, але робить вона це максимально елегантно, поєднуючи їх з класичними блузами та топами. Ще рідше Ярослава носить вечірні сукні, але коли це стається, то відвести погляд від цієї дівчини стає просто неможливо…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали про найкращі образи Анастасії Коноплі. Дружина відомого українського футболіста та зірки Євро-2024 ще та прихильниця люксових брендів!